Kevin576 kérdése:
Elakarom cserélni hibás telefonomat (? ) többi lent
Figyelt kérdés
Hibás Iphone4-et szeretnék elcserélni, az a kérdésem, ha megcsináltatja a másik tulaj, ő már nem fogja látni azt ami akkor a telefonon volt? Vagyis törlődőt minden ami rajta van, mikor leeset és azóta nem kapcsolbe? (nem tudom megnézni, úgy meg nem szeretném elcserélni hogy ha megcsináltatja vagy mit tudjam én, lássa a személyes dolgaimat rajta)
bocsánat ha nagyon gyerekes írtam le de másképp nem tudtam megfogalmazni.
2016. szept. 30. 12:51
1/2 anonim válasza:
Nem törlődött semmi.
Attól hogy most nem működik, továbbra is tartalmazza a megelőzően benne lévő információkat.
2/2 anonim válasza:
Sajnos Kevin, nem törlődött a memóriából semmi. De gondold végig, van e benne olyan, amit féltened kellene? A telefon ID je biztos hogy megmaradt benne, vagyis teljes értékűen nem fogja tudni használni, ha csak te meg nem adod neki....anélkül még az áruházba sem tud elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!