Huawei p20 pro mennyire meg bízható telefon, azon kívül, hogy a huawei az kínai márka?
Csak példaként írtam a kamerát,ha jobban utánanéznék a pontos alkatrészneveknek,akkor mást mondtam volna.Úgy érzem,hogy azt hiszed,engem megvesznek a kamerával. :D
Sajnos a tömeget elég tájékoztatni a kameráról és az akkumulátorról,ilyen-olyan dugókról és kiegészítőikről,és már rohannak a szolgáltatókhoz.
Én az új telefonom után rendesen körbe fogok nézni,mik a tapasztalatok,mik a határai üzemeltetés és böngészés szempontjából (a majdnem betelt 16+16 gigás P8 Liteom sajnos gyakran lefagyogat már,na olyankor hamar feléled,ha kikapcsolom a képernyőt. Ja,így élesztem újra. :D
Még idén szeretném cserélni lehetőleg minimum egy 10-es szériás Huaweire.
Az iPhone-okhoz nem lenne elég vastag pénztárcám,na meg a törékeny lelkecskéjükre nehezen vigyáznék. Macerásnak tartom. Habár kipróbálnám... :)
A Samsungot elvetettem.Csalódtam benne. Átlagosnak mondanám.Nem tetszik már.
Érdemes az újabb Huawei-ekre kacsintgatnom? :)
Már írtam korábban,nem oszt nem szoroz a gyártási helye,hanem az összeszerelt alkatrészek minősége,típusa,stb.
Szerintem az Androidosok közül ez a legjobb márka.
Sony,HTC,Windows Phone/Microsoft,ezek lassan kikopnak,nem gyártanak olyan kiemelkedő készüléket,vagy nem fektetnek bele annyit a reklámozásba legalábbis.
Pár Lenovo-s ismerősöm van,de én max. laptopnál vennék olyat.Telefonban ismeretlen.
És hát ez a Xiaomi.Én személy szerint idegenkedek tőle.iPhone koppintásnak tűnik. És egy Huawei talán jobb minőségű.
Amúgy az Acer notebookok jók?Mert jelenleg is arról írok.Nekem megfelel,de alapból milyennek számít? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!