Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei p20 pro mennyire meg...

Huawei p20 pro mennyire meg bízható telefon, azon kívül, hogy a huawei az kínai márka?

Figyelt kérdés
Nézegettem a telokat , a sony csucs márkái, és a p20 pro jön be ránézésre. Csak nem tudom , közel negyed millió forintos p20 pro-t nem biztos , hogy merek venni , mivel Huaweii. :D
2018. máj. 10. 18:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Csak példaként írtam a kamerát,ha jobban utánanéznék a pontos alkatrészneveknek,akkor mást mondtam volna.Úgy érzem,hogy azt hiszed,engem megvesznek a kamerával. :D

Sajnos a tömeget elég tájékoztatni a kameráról és az akkumulátorról,ilyen-olyan dugókról és kiegészítőikről,és már rohannak a szolgáltatókhoz.

Én az új telefonom után rendesen körbe fogok nézni,mik a tapasztalatok,mik a határai üzemeltetés és böngészés szempontjából (a majdnem betelt 16+16 gigás P8 Liteom sajnos gyakran lefagyogat már,na olyankor hamar feléled,ha kikapcsolom a képernyőt. Ja,így élesztem újra. :D

Még idén szeretném cserélni lehetőleg minimum egy 10-es szériás Huaweire.

Az iPhone-okhoz nem lenne elég vastag pénztárcám,na meg a törékeny lelkecskéjükre nehezen vigyáznék. Macerásnak tartom. Habár kipróbálnám... :)

A Samsungot elvetettem.Csalódtam benne. Átlagosnak mondanám.Nem tetszik már.

Érdemes az újabb Huawei-ekre kacsintgatnom? :)

2018. máj. 17. 15:29
 12/14 A kérdező kommentje:
Néz utána a huawei p20 pro-nak :D adatai alapján én szerintem kétségen kívül mai legjobb telefon. Aranyérmes lehetne. Csak egy baj van vele , az , hogy huawei :Dd . Huawei nagy márka, drága is nagyon , viszont nem jót halottam róla. De ha lenne pénzem, akkor P20 pro-t venném meg most jelenleg.
2018. máj. 17. 19:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Már írtam korábban,nem oszt nem szoroz a gyártási helye,hanem az összeszerelt alkatrészek minősége,típusa,stb.

Szerintem az Androidosok közül ez a legjobb márka.

Sony,HTC,Windows Phone/Microsoft,ezek lassan kikopnak,nem gyártanak olyan kiemelkedő készüléket,vagy nem fektetnek bele annyit a reklámozásba legalábbis.

Pár Lenovo-s ismerősöm van,de én max. laptopnál vennék olyat.Telefonban ismeretlen.

És hát ez a Xiaomi.Én személy szerint idegenkedek tőle.iPhone koppintásnak tűnik. És egy Huawei talán jobb minőségű.

Amúgy az Acer notebookok jók?Mert jelenleg is arról írok.Nekem megfelel,de alapból milyennek számít? :)

2018. máj. 17. 22:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Annyira nem drágák a kis plusz garanciaidők meg teljeskörű biztosítások értelmesebb helyeken. Még az értelmesebb helyek beépített feláraival együtt is jobban megérik (sőt, gyakorlatilag épp emiatt éri meg az így már nem is olyan kicsi biztosítást is odafizetni a vételár mellé).
2018. máj. 18. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!