Serigara kérdése:
Azt hallotam, hogy kijött, Xioami Redmi 5 telefon. Nem volt szerencsém egy Xioami készülékhez sem, de olvasgattam róla, hogy árához képest olcsó és sokat tud. De az a kérdés, hogy strapabíró? Hány évig birja ki, ha eggyáltalán nem esik le?
Figyelt kérdés
2018. máj. 2. 20:27
1/5 anonim válasza:
Vegyél Redmi 5 plust. Az sokall többet tud és alig drágább.
2/5 Gugu Gabor válasza:
xiaomi ár érték arányban jó választás szerintem, hogy hány évig bírja jó kérdés de egésszen egyben van, kínainak kínai de abból a jobbik fajta, nem hiszem hogy sokkal hamarabb kinyúlna mint mondjuk egy sony vagy samsung
3/5 anonim válasza:
Az enyém 5 éves (Mi 3), arról írok most és köszöni jól van...
4/5 anonim válasza:
Sokáig ódzkodtam az ilyen dömping kínai telefonoktól, de 2 hete lett egy Xiaomim (kaptam), és kellemesen csalódtam benne. Infra, B20, stb., többet tud, mint amit egy ilyen olcsó készüléktől az ember várna. (Redmi 5a)
5/5 anonim válasza:
Kérdező te hány évig fogod bírni? :D:D nem lehet tudni , mint a telefonoknál se. Egy csucsmobil is be dogolhet 1 év alatt , csak tesznek rá garanciát gondolom ha elő fizus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!