Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tanácsoltok, melyik...

Mit tanácsoltok, melyik telefont válasszam?

Figyelt kérdés
Van egy Huawei P8 lite-om, tökéletesen működik, nagyon szeretem. Néhány hónapja kaptam egy iPhone SE-t, az is bejön, nagyon gyors, de nem akarok két telefont tartani, egyiket el szeretném adni, csak hogy nem tudok dönteni... Melyik telefon a lehstabilabb, legmegbízhatóbb, melyik mellett döntenétek ti?

2018. máj. 4. 09:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem azt add el, amelyiket ár/érték arányban jobban tudod értékesíteni:)
2018. máj. 4. 11:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Add el mindkettőt ès az árukból vegyél valami faszàbb telót :D
2018. máj. 7. 22:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Mint például? :)
2018. máj. 8. 07:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Ismerős probléma, én is két telefonnal bűvészkedem. Van egy Motorolám, amit nagyon szeretek, és egy SE-m, ami ellensúlyozza a másik hátrányait (pl. a gyengébb kamerát). A SE-t próbáltam eladni, de annyira telített a piac, hogy csak jóval áron alul lett volna rá lehetőség, úgyhogy inkább megtartottam.

A második válaszoló nem ír hülyeséget. Ha mindkét telefont eladnád, a 100k körüli kategóriában már egészen jó készüléket tudnál venni.

2018. máj. 8. 09:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Valóban, nem írt hülyeséget. :) Csak én nem szeretnékennél többet áldozni egy telefonra. Rengeteget használom e-mailezni, üzenetváltásra, olvasni, meg internetezni, filmezni, viszont játszani soha nem szoktam. Ezekre tökéletes a Huawei P8 Lite is meg az iPhone SE is... Csak egyiket el szeretném adni és nem tudom, hogy hosszú távon melyik telefon a megbízhatóbb.
2018. máj. 8. 10:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
100 ezer körül én pl egy újabbat vennék az A szèriàból, vagy egy Huawei p20 lite-t. De más gyártók is kellemes készülékekkel rukkolnak elő 100k környékén már :)
2018. máj. 8. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!