Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont válasszam?...

Melyik telefont válasszam? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Samsung galaxy j5 (2016) vagy LG x Power 2

Ha tudtok írjatok tapasztalatokat, ami tetszik a J5 be hogy az akksiját még ki lehet venni és viszonylag nagy, könnyű az esetleges csere. Az LG viszont valamivel többet tud (pl. processzor)

2018. máj. 3. 15:24
 1/2 anonim válasza:

Nekem már több, mint egy éve Samsung galaxy J5 telefonom van, és még mindig ugyanolyan állapotú, mint mikor megvettem, pedig rengeteget használom. Memóriakártya az én esetemben eléggé szükséges volt; nem tudom, te mire fogod használni, de elég kevés, amit ad. Nem vagyok szakértő, viszont ez az első olyan telefonom, ami még egy jó egy év után is kibírta. Csak ajánlani tudom, én nagyon megszerettem, és rengeteg olyan ismerősömnél is láttam, akik értenek a telefonhoz.

Nem tudom, nálad mennyire számít, de könnyen lehet hozzá telefontokokat kapni, habár nem mindenhol, meg kell találni azt a helyet, ahol van mindenféle. Ez már nem is csak ehhez telefonhoz kötődik, de üvegfólia mindenképp kell a telefonra, mert úgy megszakad a szívem, mikor ilyen betört képernyőjű telefonokat látok!

A másik telefonról sajnos nem tudok mit mondani, még nem volt olyanom.

2018. máj. 9. 09:38
 2/2 anonim válasza:

Ez még lemaradt a J5-tel kapcsolatban:

A telefon kamerája nagyon szuper! Összehasonlítva más telefonokéval is.

2018. máj. 9. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!