Amerikából rendelték egy telefont, de nem tudom hogy majd betudom-e állítani rajta a magyarnyalvet?
A telefon a Huawei mate 9 pro lenne
Amerikából érkezik
Szóval szerintetek lehet rajta magyar nyelv vagy nem, én úgy tudom hogy mivel androidos így magyarnyelv is van a nyelvválasztásnál, de lehet rosszul tudom
- nembiztos, hogy van benne magyar nyelv
- nembiztos, hogy ismeri a magyar hálózatot
- nembiztos, hogy valaha is ideér
- szinte biztos, hogy VÁMOT és ÁFÁT kell majd fizetni
"úgy tudom hogy mivel androidos"
Rosszul tudod.
Ez úton is gratulálok mindenkinek, aki ilyen értelmesen használja az internet szabadságát úgy, hogy még elolvasni sem tudja, mire kattintott.
Megnéztem a telefon specifikációit itt:
Ezek szerint 2 SIM foglalata van. Az első SIM foglalatban használt SIM mindegyik magyar operátor frekvenciát és a techológiát támogatja. ( GSM, WCMDA, LTE )
A második SIM foglalatba helyezett kártya nem fog működni LTE hálózaton.
Ha nem operátor független a készülék akkor magyar szolgáltató SIMmel nem fog működni.
A nyelvi támogatás szerintem lehetséges.
"Amerikából rendelték" rajta a "magyarnyalvet?"
Ahogy elnézem, ezzel neked is gondjaid vannak...
Köszönöm márIDE ÉRT! És képzeljétek, VAN RAJTA MAGYAR NYELV! Köszönöm a sok *kedves* válaszolónak (tisztelet a kivételnek). A magyar sim-el semmi baja és a hálózatot is támogatja! Amúgy köszönöm hogy kiosztottatok amiért nem tudtam valamit! És hogy tudjátok a Vámmal tisztába voltam! Ja és MATE 9 PROt Magyarországon nem forgalmaznak! És bocsánat hogy ilyen ,, Tudatlan mondon használom az internetet''és bocs hogy kiirtam ide ezt a kérdést! Bocs hogy aut hittem itt kedves emberek vannak akik a kérdésre válaszolnak!
Az egykét rendes válaszolónak meg köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!