Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Amerikából ismerőssel telefont...

Amerikából ismerőssel telefont hozatni?

Figyelt kérdés
Mikre kell odafigyelni? Igaz, hogy full más a kinti rendszer és itthon nem fog működni? Vagy meg lehet csináltatni? Minden infót megköszönök!
2016. dec. 15. 00:06
 1/8 anonim ***** válasza:
34%

Csak akkor ha ingyen van a telefon.

Egyébként nem éri meg.

2016. dec. 15. 00:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Mi az amit át kell alakítani?
2016. dec. 15. 00:51
 3/8 anonim válasza:
0%

Én magyarból hoztam magammal a telefonom USA-ba.

Pár hónapig bírta és meghalt.Szépen lassan leépült a telefon.Nincs értelme.Külön rendszeren futnak a jenki és az Európai telefonok.Meg fog halni a telefon ha otthon akarod használni.

2016. dec. 15. 04:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Igaz,ezért van elméletileg CE jelölés az europai telefonokon müszaki dolgokon.más szabvány más rendszer,más hálozat.
2016. dec. 15. 04:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Tavaly szintén ismerőssel hozattam egy Iphone 6S-t ugyanis a kinti kártyafüggetlen ára átszámítva 60ezer forinttal olcsóbb volt mintha itthon vettem volna meg.

Olvastam,hogy itthoni hálózaton nem fog működni és hasonlók, ettől függetlenül már 1 éve hibátlanul üzemel.

Vodafonos kártyával, mindig mindenhol van térerőm,és a mobilinernet is szinte mindig 4G sebességgel jön.

2016. dec. 15. 08:46
 6/8 anonim ***** válasza:
55%

# 1 vagyok.

Látom szépen lepontoztak.

Szóval a teljes paletta:

Ha hivatalosan hozod, vám és áfa.

Ha a telefon nem független, szívás.

Garancia: az amerikai gari itt nem érvényes.

Javítás: az amerikai modellekbe való alkatrészek nem mindenben egységesek az európaiakkal.

Amúgy biztosan megvannak a jó módszerek, ahogy írták, 60-al olcsóbban vette valaki.

Itt is veszel olcsóbban ilyen feltételek mellett, messzire se kell érte menni.

2016. dec. 15. 08:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Ahhoz hogy mukodjon itthon minden GSM/3G es 4G/LTE-n ahhoz azt a modellt kell venni ott kint! Ott is 4 fele szolgaltato van es van amelyik azt a modellt arulja es olyan antennai vannak mint europaban.

A1234 - ilyesmi kod utan kell nezni, pl az iPhonenal.

2016. dec. 15. 14:54
 8/8 anonim ***** válasza:
2016. dec. 16. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!