Amerikából ismerőssel telefont hozatni?
Csak akkor ha ingyen van a telefon.
Egyébként nem éri meg.
Én magyarból hoztam magammal a telefonom USA-ba.
Pár hónapig bírta és meghalt.Szépen lassan leépült a telefon.Nincs értelme.Külön rendszeren futnak a jenki és az Európai telefonok.Meg fog halni a telefon ha otthon akarod használni.
Tavaly szintén ismerőssel hozattam egy Iphone 6S-t ugyanis a kinti kártyafüggetlen ára átszámítva 60ezer forinttal olcsóbb volt mintha itthon vettem volna meg.
Olvastam,hogy itthoni hálózaton nem fog működni és hasonlók, ettől függetlenül már 1 éve hibátlanul üzemel.
Vodafonos kártyával, mindig mindenhol van térerőm,és a mobilinernet is szinte mindig 4G sebességgel jön.
# 1 vagyok.
Látom szépen lepontoztak.
Szóval a teljes paletta:
Ha hivatalosan hozod, vám és áfa.
Ha a telefon nem független, szívás.
Garancia: az amerikai gari itt nem érvényes.
Javítás: az amerikai modellekbe való alkatrészek nem mindenben egységesek az európaiakkal.
Amúgy biztosan megvannak a jó módszerek, ahogy írták, 60-al olcsóbban vette valaki.
Itt is veszel olcsóbban ilyen feltételek mellett, messzire se kell érte menni.
Ahhoz hogy mukodjon itthon minden GSM/3G es 4G/LTE-n ahhoz azt a modellt kell venni ott kint! Ott is 4 fele szolgaltato van es van amelyik azt a modellt arulja es olyan antennai vannak mint europaban.
A1234 - ilyesmi kod utan kell nezni, pl az iPhonenal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!