Te hallottál olyanról, hogy valaki nem tudott megbarátkozni az okos telefonjával és visszatért a régihez?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 9. 10:05
11/13 anonim válasza:
Én voltam így.
Szimplán nem tetszett amit a páromtól kaptam.
Erre mérgében visszavitte és csereakcióban beszámíttatta.
12/13 anonim válasza:
Minek után műszaki eladó voltam egy ideig, ezért személyesen tapasztaltam ilyen eseteket. Mi több, anyám is ilyen. Sokaknak egyszerűen nem tetszik, vagy nem fontos az, amit egy okostelefon nyújtani tud.
Egyébként nekem is csak azért van, mert szeretek út közben zenét hallgatni, fotózni, és tartani a kapcsolatot bár baráttal a Telegram segítségével. Ezt ugyan kiválthatnám egy lejátszóval, fényképezővel, és laptoppal, de ezeket egyszerre cipelni minden alkalommal eléggé kényelmetlen lenne.
13/13 anonim válasza:
Pedig az okostelefon jobb mint egy szamitogep en ezért szeretem, pl valamit gyorsan megakarok nézni a neten nem kell bekapcsolni hozza a gépet hanem megnézem a mobilomon. Meg ha nem vagyok itthon is netezhetek. Ha sok idom van akkor viszont bekapcsolom a gépet es en is azt nyomom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!