Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Te hallottál olyanról, hogy...

Te hallottál olyanról, hogy valaki nem tudott megbarátkozni az okos telefonjával és visszatért a régihez?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 9. 10:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. ápr. 9. 10:31
 2/13 anonim ***** válasza:
65%
Időseknėl igen. Csak telefonál, esetleg sms.
2018. ápr. 9. 10:44
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Olyat már hallottam, hogy valaki egy konkrét telefonmárkával nem tudott "megbarátkozni" (A**le i***ne), és visszatért a jó öreg s***ung-hoz ;) ízlések, és pofonok
2018. ápr. 9. 10:57
 4/13 anonim ***** válasza:
51%
Az ötvenéves nővérem. Eléggé butus szegénykém, meg agresszív is... és valahogy dühös lett a telefonra, amiért ő nem tudta használni. Próbáltuk magyarázni neki, hogy mit hogy csináljon, de felkúrta az agyát. Ja igen, utólag beismerte, hogy egyszer vízbe ejtette és azóta nem minden működik rajta..
2018. ápr. 9. 10:58
 5/13 anonim válasza:
100%
Én olyanról hallottam, hogy már függő volt szinte az okos telefontól, és a saját érdekében visszatért a "buta telefonhoz", amin nincs internet, stb, így nem is töltött vele túl sok időt. :)
2018. ápr. 9. 11:09
 6/13 anonim válasza:
30%
Igen, én. Amikor az okostelefont földhöz vágtam, rögtön elrepedt a kijelzője. Kell a tökömnek ilyen szar. A régi telefonomat akárhányszor földhöz vághatom, semmi baja. Amúgy is mi értelme van az okostelefonnak? Netezni laptopon szoktam, nem ilyen bolhaméretű szaron. És nem a telefonon akarom élni az életemet. Röhejes, hogy az emberek mindenhol bele vannak bújva a telefonjukba. A telefon telefonálásra van. Van okostelefonom is, de azt csak fotózásra használom.
2018. ápr. 9. 12:04
 7/13 anonim válasza:
16%
Ja, és nem 100 éves vagyok, hanem 34.
2018. ápr. 9. 12:05
 8/13 anonim ***** válasza:
35%
Nem hallottam, ki lenne olyan hülye??
2018. ápr. 9. 12:10
 9/13 anonim válasza:
15%
Te vagy hülye öcsém...a telefonod okosabb, mint te! Ciki!
2018. ápr. 9. 12:22
 10/13 anonim ***** válasza:
19%

A kérdésedben szereplők okosabbak, mint akik okostelójukon élik éetüket.

Naponta ne egyet látok, akik a buszhoz menve annyira benne vannak telefonjukban, hogy csak az isteni csoda menti őket megbotlásuk után a pofára eséstől.

Az okostelót használók többségénél a teló tényleg okosabb náluk.

2018. ápr. 9. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!