Miért adnak az emberek több százezer forintot is egy okos telefonért?
Van ,aki villogni akar azzal,hogy ő megteheti.
Nagyon sokan igazából azt sem tudják mit vesznek ,csak az árat nézik.
Sokan vesznek például úgy iphone-t ,hogy szükségük sincs rá,csak hát az a menő.
Nem egy ismerősöm vett iphone6-t (nem most) úgy ,hogy azért a pénzért sokkal újabb és nagyobb tudású androidos telefont vehetett volna.
Igazából az a tapasztalatom,hogy a komoly emberek nem állnak le azzal szórakozni ,hogy milyen telefonjuk van.
Van ismerősöm ,vállalkozó ,kis túlzással napi szinten megkeresi egy iphone X árát (de inkább traktorokat vesz:D) mégis ilyen 1000 éves nyomkodós Nokiát használ,mert a céljaira teljesen megfelel.
Ennyi erőből miért vesznek az emberek több százererért sz.gépet/laptopot vagy több millióért autót.
Mindenki maga tudja mit mire költ. Nekem most van életem legdrágább telefonja (NEM Iphone) és ezt is akciósan vettem.
Nme menőzésból,hanem mert szükségem volt/van rá ill amit tud arra is
Mert ebből is látszik,hogy Magyarország jobban teljesít!
Mindenki tele van dellával,közben meg sírnak-rínak!
Nekem Honor 8 Premium, akciósan vettem 150 ezerért. (nem nem nagyzolok)
Előző egy 1 éves Samsung Galaxy J5 2015 volt, ami most apumé,azt is akciósan vettem 65000.-ért
Viszont volt már 15 ezerért is telom,igaz használt.
De pl én nem évente váltogatom s telefonjaim,mint sokan.Sokan képesek eladosodni egy ujabb készülék miatt
ma 00:31
Nekem ez nem csak egy telefon,nagyon olcsón szereztem és én is csináltam meg,lehet 1 év 3 hónapos de nekem új és ár alatt.
ma 00:41
Nas mondjuk nekem ez a baj az okostelefonokkal,nem látom teljes mértékben értelmét már annak,hogy gyorsan váltogatni kell mert efelé tendálják az embereket,pedig nem is fejlődnek annyit mint amennyit bezabáltatnak a jó néppel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!