Iphone se telefonra melyik a legjobb vírusirtó alkalmazás?
Igen, vajon hogyan szerezhet vírust? Talán úgy, hogy a kedves rendszert meghackeli, hogy patchelt alkalmazásokat azaz külső telepítő segítségével feltudja tenni, és így szed be vírust. De ilyen kérdés esetén az biztos, hogy nem hackeli meg a rendszerét, hogy teljes hozzáférést kapjon, tehát csak App Storeból szedi le az appokat, onnét nem fog vírust leszedni. Ne nevettes, hogy áruházban malwarek vannak..
2. Nem iPhone fan vagyok "Hüvejes" vagyok, de ez full alap, hogy App Storeból nem fog vírust elnyelni.
Igen, én is úgy vagyok vele, ahogy fölöttem lévő írta. Nem tudom mit kell kamuzni. Nem vagytok tájékozódottak a telefonok világában, akkor ne írjátok a hülyeségeteket.
Ha csak az App Storeból szedi le az alkalmazásait, a játékait, a könyveiket stb.. akkor nem fog malwaret elnyerni. Illetve szerintem csak Facebokozni, instázni, meg snapchatezni fog, semmi mást, nem kell rá a legkeményebb vírusirtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!