Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iPad-most 4 vírus támadta...

Az iPad-most 4 vírus támadta meg, milyen vírusírtót töltsek le? A telefonomra fura SMS-ék jönnek

Figyelt kérdés

Az előbb azt írta ki a készülékem, hogy:

"A rendszer súlyosan megsérült (négy) vírus!!

Azt tapasztaljuk, hogy a Apple iPad 28,1% megsérült, mert a (4) káros vírusokat a legutóbbi felnőtt oldalak. Hamarosan ez károsíthatja a telefon SIM-kártya és sérül a névjegyek, fényképek, adatok, alkalmazások, stb

Ha nem távolítja el a vírust most, akkor komoly kárt okozhat a telefonra. Itt van, mit kell tennie (lépésről lépésre):

lépés 1: Nyomja meg a gombot, és telepíteni Applock ingyenesen a Google Play!

lépés 2: Nyissa meg az alkalmazást, hogy gyorsítsák fel és rögzítse a böngésző most!"

Rá is nyomtam arra a bizonyos gombra, ezután elkérte a telefonszámom, amit beírtam-ami mellesleg nem ennek a ráblagépnek a telefonszáma, mivel annak nincs-, és érkezett egy üzenet a telefonomra: "Tisztelt ügyfelünk! Előfizetésén a fogadott emelt díjas SMS szolgáltatás tiltva van. Feloldashoz kérjük, küldje az IGEN szót a 06308080111-es telefonszámra." El is küldtem, erre jott egy üzenet ugyan innen, hogy feloldotta, de meg kell egy visszaérkező megerősítö SMS...erre nem írtam semmit..az igazság az, hogy nem nagyon értek ezekhez az elektronikus dolgokhoz, nem tudom, hogy most mit csináltam, de aztán érkeztek másik SMS-ek, arról a számról, amit a készülék kiirt, hogy küldjem el az IGEN-szót, meg legelsonek és azt írtak erre, hogy: "Sikered regisztráció! 5SMS/7 napi, fizetés az SMS fogadásakor: 508 Ft/db. Lemondás STOP IGEN válasszal (alapdijas) infó: [és itt egy linket irt]" azután még küldött 5 SMS-t, 2-be semmi sincsen, a tobbi, meg olyan, hogy töltsem le a tartalmaikat, meg hogy hol találok infót. Most ezzel mit is csináltam pontosan? Állítsám le ezt a STOP IGEN-nel? És az iPad-ra milyen vírusírtot töltsék le? Vagy vigyem el szervizbe? Segítség, kétségbe vagyok esve!

2016. júl. 23. 18:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Semmi vírus nincs a tableteden. Csak pénzt akarnak kicsikarni belőled. Ami úgylátom sikerült is.

Max a telefonodon lett vírus ha letöltötted a tartalmakat.

2016. júl. 23. 18:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor állítsam le a STOP IGEN-Nel?
2016. júl. 23. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen
2016. júl. 23. 18:49
 4/4 anonim ***** válasza:
49%
Ezt a lapot elmentem, mert eddig alig hittem, hogy tényleg vannak ekkora balfékek :)
2016. júl. 23. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!