SOS! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Mozillával nézegettem oldalakat, amikor bejöttek ilyen iPhone 5-öst nyertél vírusdumák. Majd így rezegni kezdett a telefon. Probáltam a vissza gombbal kattingatni de nem lehetett ,,kilépni'' ebből, majd vmi olyasmit ki is írt a telefon, hogy lehet hogy küldenek iOhone-t vagy esélyem van nyerésre vagy vmi ilyesmi dumát mikor nem kattintottam semmire sem... A telefonom írta ki, tehát nem egy reklám... Utána több vírusírtóban megnéztem, és olyanokat írkáltak hogy veszélyben a telefon... Ezeket megprobáltam korrigálni ahogy a vírusírtó tanácsolta, de az egyik továbbra is irkált vmi olyat h 10 alkalmazás veszélyben... Mit csináljak? Telepítsem újra? Azt hogyan kell? Előre is köszönöm a segítséget, sokat jelentene. (samsung)2016. aug. 1. 18:45
2/2 anonim válasza:
Használj a telefonodon ingyenes vírusirtót (G DATA), az kiszűri az adathalász oldalakat.
Amiket láttál, azok átverős reklámok, amik arra próbálnak meg rávenni, hogy telepíts egy programot (ami már kártékony lehet). Ne dőlj be nekik! Egyszerűen menj el arról a weboldalról!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!