Ajándékba kaptam 1 éve mit csináljak vele?
Kaptam egy Samsung Galasy j3 (2016) telefont anyától az ő nevén van, 1 éve van nálam a telefon és az utóbbi 3 hétben nehezen tölt fel.
Leírnám,hogy én hogy töltöm a telomat.
Mivel az akku működése szempontjából a 40-80 százalékos töltési szint az optimális ezért olyan 35% körül már felteszem
Általában este 22 kor töltöre fel, reggel 6 kor még mindig 61% (26% töltött 8 óra alatt) ami szerintem nem normális
2. semmi alkalmazás nincsen a telefonomon se messenger se snapchat se insta semmi szó szerint egy üres alkalmazás nélküli telefon
3. A wifit és mindent kikapcsolok rajta
4. A telefont már csak hívásra használom
5.ha reggel nagy nehezen feltöltött leveszem és fél óra múlva 70% pedig hozzá se értem
6. Én már mindent megtettem pl kipróbáltam egy másik töltővel/áramforrásról,ellenőriztem a töltőkábelt,a töltőfejet, már vettem egy újat is
7.csináltam gyári visszaállítást meg szoftverfrissitést is de semmi
Mégis mit csináljak anya meg mérges rám hogy 1 év alatt tökre tettem pedig én vigyázztam rá
Másnak is gondja akadt a Samsungokkal?
Visszavittük mivel garanciás azt mondták semmi baja náluk feltöltött 0%-100% bő 6 óra alatt mindent megnéztek rajta nem találtak hibát
Vettem új aksit is de semmi
6 ora alatt telt fel 100%-ra, es szerintuk normalis? Max 2 ora kellene legyen.
A regi telom akkor merult kegyetlenul mikor nem volt rendes terero a melohelyemen. De toltes akkor se volt gond. Ha van penzed, nezesd meg normalis szervizben, mert a garanciasok csak siman lustak megcsinalni.
Es igen, kb minden Samsungos kollegam szidta mar a J szeriat.
Honnan vetted azt hogy úgy kell tölteni?
15-100% közt kell.
Azért csinálják így a telefonokat.
Ne privátban írj "ERNIEFROMH".
Itt nyugodtan kifejtheted a véleményed, még ha hülyeség is.
Had lássák a többiek is hogy nem értesz a telefonokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!