Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ajándékba kaptam, de hol...

Ajándékba kaptam, de hol költhetném el?

Figyelt kérdés

38 éves nő vagyok.Karácsonyra tetoválást kértem a családtól.

Ami azt jelenti,hogy bármilyen tetoválást,bárhová csináltatom a fiúk fizetik ki.Már évek óta tervezgetem,és van is ötlet mi legyen a tetoválásom.De fogalmam sincs,hogy Budapesten belül hova érdemes menni.Tudnátok nekem mondani olyan tetováló stúdiókat/helyeket ahol szépen dolgoznak,megbízhatóak,és korrekt az áruk is?

köszönöm előre is..

2011. jan. 1. 23:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%

[link]

Én ide járok, jól dolgoznak és még olcsó is.

21/L

2011. jan. 1. 23:07
 2/14 anonim ***** válasza:
93%

[link]

Én ide mentem 2 éve, és gyönyörűen megcsinálták a tetoválásom... egy 15 centis rózsát kértem a felkaromra.

Gyors munka volt, hibátlan, és még csak meg sem kínoztak :)

Ja, és 5000+2000 volt összesen a tetoválás, és a grafikus

2011. jan. 1. 23:08
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Látom egyetértünk :D
2011. jan. 1. 23:09
 4/14 A kérdező kommentje:

Mindketten ugyanazt ajánlottátok..Akkor csakis jó lehet..

köszönöm...

2011. jan. 1. 23:11
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
olyan helyre menj, ahol ügyelnek a higiéniára, hepatitis c meg más vérrel terjedő betegségeket el ne kapj
2011. jan. 1. 23:11
 6/14 anonim ***** válasza:
82%

[link]

Én ide járok.

Nekem kb 12centis fekete-fehér old school minta volt 10000ft.

Nagyon jófejek,barátságos a környezet és ami a legfontosabb,hogy higénikus

2011. jan. 1. 23:16
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a másik linket is.

Mindenképpen olyan helye akarok menni ahol fontos a tisztaság,a higiénia,ahol remélem új tűvel dolgoznak(bocsánat de fogalmam sincs,hogy megy egy tetoválás),és remélem,hogy a korom miatt nem fognak hülyének nézni...

2011. jan. 1. 23:39
 8/14 anonim ***** válasza:
Mit fogsz csináltatni? :)
2011. jan. 2. 00:00
 9/14 A kérdező kommentje:

Több rajz vázlatom is van (saját magam által rajzolt)

De először a vállamra szeretnék egy angyal-ördög párosítást.

(ez jellemez engem is..Egyszer angyali vagyok,máskor meg mint egy kis ördög.) Persze nem kis mesefigurákra gondolok itt,hanem szép alkotásra.Mivel nem szeretnék nagyot,lehet,hogy nem jó megoldás lenne ez.Így akkor marad a B.terv egy gyönyörű tündér..

HA túl élem,és nem távozom rossz élményekkel,akkor a bokámra is lenne két lehetőség.

A: egy bokalánc féle tetoválás ami különböző kis kagylókból vagy színes virágokból állna össze..Mivel mindig hordok ilyen boka láncokat,csak rendszeresen el is hagyom őket,így ezt tuti nem hagynám el..De ha nagyon fájdalmas lenne,akkor szintén saját rajz

B.változat: az alsó lábszáramra egy 3 darab gyönyörű harangvirág ,szép vonalakkal,ábrákkal tarkítva.Mindegyik harangvirágba egy név kezdőbetűi lennének.Mivel hárman vagyunk testvérek,és anya nélkül nőttünk fel,így a mi testvéri kapcsolatunk mai napig nagyon szoros..Nekem nagyon fontosak a testvéreim,hiszen ők is a családom részei..Talán evvel is kitudnám fejezni,hogy fontosak nekem,hiába lakom nagyon messze tőlük.

Hát valami ilyesmikre gondoltam--A vázlatok megvannak,csak a kivitelezést nem tudom,hogy melyiket érdemes csinálni,és melyik az ami egy elfogadható méretnél szépen érvényesül..De ezt valószínű,hogy a tetováló művészre bíznám..

Abban biztos vagyok,hogy kettőnél több tetoválást nem akarok...

2011. jan. 2. 00:21
 10/14 A kérdező kommentje:
Azért harangvirág,mert az a kedvenc virágom..
2011. jan. 2. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!