Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ajándékba kaptam, de hol...

Ajándékba kaptam, de hol költhetném el?

Figyelt kérdés

38 éves nő vagyok.Karácsonyra tetoválást kértem a családtól.

Ami azt jelenti,hogy bármilyen tetoválást,bárhová csináltatom a fiúk fizetik ki.Már évek óta tervezgetem,és van is ötlet mi legyen a tetoválásom.De fogalmam sincs,hogy Budapesten belül hova érdemes menni.Tudnátok nekem mondani olyan tetováló stúdiókat/helyeket ahol szépen dolgoznak,megbízhatóak,és korrekt az áruk is?

köszönöm előre is..

2011. jan. 1. 23:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nekem lassan a harmadik tetoválásom csinálják ők (a többit máshol csináltattam, csak nagyon átvertek pénzügyileg, ezért nem megyek oda vissza, Diamond Tattoo vert át, 15 ezer lett volna, de mikor már félig rám varrták az ábrát, raktak hozzá még egy 10-est...), tényleg csak ajánlani tudom neked.

Csicsi a legjobb szerintem, bár eddig egy másik lánynál voltam, csak ő már nem dolgozik ott.

Elég nagyok, színesek, a mostani mintám a bal vállam fogja beborítani könyékig és 22 ezer lesz.

A fájdalom miatt ne aggódj, nem olyan vészes, plusz, ha nem lesznek nagyok a minták, akkor pikk-pakk kész lesz.

2011. jan. 2. 08:08
 12/14 anonim ***** válasza:

azért bokacsonton fájni fog, de a szépségért szenvedni kell azt mondják :D

meg mindnehol fáj, ahol csont van, amúgy nem vészes.

2011. jan. 2. 10:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem olvastam végig és ajánlani sem tudok mert vidéki vagyok.

Csak annyit...csonton fáj jobban, erek közelében veszélyes lehet (csukló, nyak), és olyan helyre csináltasd, ha idősebb leszel akkor ne torzuljon a megereszkedett bőr miatt mert az csúnya.

Mert ugye mindannyian változunk :) s ez egy életre fog szólni.

34 éves nő tetkóval :)

2011. jan. 2. 11:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Sárközi Zsolt

[link]

Oravecz Szabolcs

[link]

És Galler András (Indián), bár nem tudom, hogy ő most dolgozik-e valahol.

2011. jan. 2. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!