Az hogy lehet hogy ez a telefon több pontot kapott Antutu-n?
Xiaomi Redmi 4x (57.000 pont)
Zte Axon 7 mini (47.000 pont)
Az hogy lehet hogy az én Xiaomi telefonom több pontszámot kapott mint a Zte Axon 7 mini ?!
A ZTE-nek több ghz-en fut a processzora.
Az enyémben Snapdragon 435, Adreno 505, 3 gb ram 1.4 ghz
Zte-ben Snapdragon 617, Adreno 405, 3 gb ram 1.5 ghz
Mind a 2 nyolcmagos
Aki kicsit jobban ért hozzá mint én, légyszi világosítson már fel hogy ez a nagy pontszám különbség miért van ?
Jól tudom, hogy nem minden a pontozás, de akkoris.
Most kíváncsi lettem hirtelen.
Utána néztem a dolgoknak én is nemrég, de nekem jobbnak tűnt a Zte teljesítménye.
Várom a válaszokat :)
Előre is köszi :)
Úgy, hogy a ZTE-ben jóval régebbi van. Nem a magok meg a gigaherzek számítanak. Ez kb parasztvakításra jó azoknak akik nem értenek hozzá.
A processzornak van utasításkészlete, ilyen-olyan cache tárolója stb stb stb, amik sokkal többet számítanak.
Szerintem ez a Xiaomi a gyengébbik kiadás amiben csak 2 gb ram van és 16gb tárhely.
Az én telefonom 57.000-et kapott
Tudok képet is mutatni ha kell
"A ZTE-nek több ghz-en fut a processzora"
Ez nem egészen igaz.A Redmi mind a nyolc magja 1.4 GHz-en pörög míg a ZTE nyolc magja közül 4 valóban magasabb 1.5 GHz-en de a többi gyengébb 4 mag csak 1.2 GHz-en.
Arról nem beszélve hogy a Xiaomi Adreno 505 GPU-ja 720p kijelzőt kell hogy megjelenítsen míg az Axon eleve gyengébb Adreno 405-öse nagyobb felbontású 1080p kijelzőt kell hogy megjelenítsen.
Szóval ahogy előttem már írták a régebbi Snapdragon 617 gyengébb mint az újabb Snapdragon 435-ös.
"Az hogy lehet hogy az én Xiaomi telefonom több pontszámot kapott mint a Zte Axon 7 mini ?! "
Az hogy lehe ha ennyire érdekel, még nem vetetted össze a pontokat?
-Antutunál azonos verzióval vesd össze a eredményt:
https://www.youtube.com/watch?v=CQAaF5eynV4
-ZTE-ből kétféle verzió is kijött, egy újabb és egy régebbi SOC-kal:
-720p-s, a másik 1080p-s felbontású
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!