Telefonok valami jo telefont ami 20-26000ft között az ulepfon s8 mi a velemenyetek? Valami olyan telo kéne ami tök jo kepet csinal irjatok ha van jo telefon?
Én nyomban meghalok! Mi az Isten az az Ulepfon? Kínai márka,gondolom...
Miért nem normálisat nézel?
(Huawei, Samsung, Sony, LG, Nokia)
Mielött fikáznád, nézd meg a kérdéses eszközt,#1-es válaszoló= sony xz1 compact Uraság.
Jó belépő telefonnak tűnik. Az utóbbi pár napban sokan kerestek ilyen összegért telefont, érdemes a keresődbe beírni: 25000 telefon :-) mobilon vagyok, nehezen írok.
Akár milyen kamerája van, egy megbízhatatlan, kínai ipari hulladék...
Viszont a Huawei jó! Nézz esetleg P8 Lite-ot.
Na, itt vagyok :-)
Az oldalon, az árkategóriád felső határánál van a Homtom Ht50.
Van róla tapasztalatom, ősszel, amikor elromlott a sajátom( a gyerek rálépett ), a telefonos ismerősöm kölcsönadott egyet. Jó kis gép volt. Masszív , nem recsegős , jól van összerakva. a fotók élessége nekem tetszett, a wifije is jól teljesített. Kint a kertben a keritésnél is szépen vette a házból jövő wifi jelet. a bluetooth-ot nem használtam, arról nincs tapasztalatom.
Telefonáláskor tisztán hallottam a beszélőt, zenehallgatáskor sem recsegett, ha felhangosítottam. Az akkuideje nagyon tetszett, sokat bírt egy töltéssel.
Kényelmesen kezelhető telefon volt.
A kinatech-nél nagyon sok jó telefon van.
Csak hát akik nem ismerik a telefonokat azok meg veszik itthon a 2-300 ezres telefont és azt hiszik milyen jó üzletet csináltak. Egy 50 ezres kinai telefon kb ugyan azt tudja mint a nálunk kapható 150-200 ezresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!