Érdemes lenne Android-ról IOS-ra váltani?
„Csakazért” ne válts, nincs semmi értelme, minek cserélsz le egy megszokott rendszert valamire, amiről nem tudod, hogy milyen, és a mostanival meg meg vagy elégedve?
Én Android-ról „menekültem” annó, és pont az nem tetszett benne, hogy ahhoz, hogy normálisan működjön, túl sokat kellett vele foglalkozni. iOS-en ez nem így van, pár éve beállítottam, azóta csak frissítem, nagyon hozzá sem nyúlok (max. kikapcsolom pár „forradalmi” megoldását :-)). Csak használni szeretnél valami „úgy, ahogy van”, akkor érdemes lehet váltani, vagy ha vannak olyan alkalmazások, vagy felhasználási területek, ahol jobb, ha iOS van a háttérben, akkor is érdemes.
Egyébként egyszer elmagyarázná valaki, hogy mit jelent az, hogy az Android más rendszerek felé nyitottabb? Én pont a fordítottját tapasztalom...
"mégis vannak különbségek" Vannak bizony fent a fejben!
Az se normális aki 400 ezret ad egy olyan telefonért amiért tudásban Androidban töredékért megkap. Túlárazott kínai termék ugyan úgy. Addig voltak jók az Apple termékek amíg Steve Jobs élt. Azóta nagyon le vannak maradva sok szempontból. Én kipróbáltam az iPhone-t illetve a MAC-et is, nekem egyik sem jött be. Nekem sokkal jobban fekszik az Android mint az iOS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!