Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes lenne Android-ról...

Érdemes lenne Android-ról IOS-ra váltani?

Figyelt kérdés
Pár hónapon belül új telefot szeretnék vásárolni.Jelenleg másfél éves Huawei p9 lite-tal rendelkezem és érzem,hogy elkéne a váltás...Az a helyzet,hogy eddig hallni sem akartam Apple termékekről.140 ezer foritért 1GB RAM tényleg kevés,(Iphone 7-ről van szó)de elgondolkoztam a platformváltástól.Milyen tapasztalatotok van Andoidról IOS-ra váltástól?Megéri?Jó telefont fogok kapni azért az árért?(Nem kérek olyan válaszokat,hogy 'Az Iphone egy rakás sz@r' és tásaik...)

#telefon #Android #iPhone #IOS #Platformváltás
2018. febr. 17. 23:33
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
Én is sokat vaciláltam, hogy váltsak-e iPhone-ra, de végül is abban maradtam, hogy ebben az ár-érték arányban egyszerűen nem éri meg egy iPhone. Végül is Honor 9-et vettem, teljesen megérte, gyönyörű képeket csinálok vele, nagyon szuper telefon. A P10 ugyanúgy jó választás szerintem. :)
2018. febr. 18. 13:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is erősen gondolkodtam a váltáson, végül az Android-nál maradtam, mert az új Androidos telefonok sokkal jobbak, mint a régiek. Viszont kicsivel később céges telefonnak iPhone-t kaptam. Így már van mindkettő, és így az igazi. :-)
2018. febr. 19. 11:02
 13/17 anonim ***** válasza:

„Csakazért” ne válts, nincs semmi értelme, minek cserélsz le egy megszokott rendszert valamire, amiről nem tudod, hogy milyen, és a mostanival meg meg vagy elégedve?

Én Android-ról „menekültem” annó, és pont az nem tetszett benne, hogy ahhoz, hogy normálisan működjön, túl sokat kellett vele foglalkozni. iOS-en ez nem így van, pár éve beállítottam, azóta csak frissítem, nagyon hozzá sem nyúlok (max. kikapcsolom pár „forradalmi” megoldását :-)). Csak használni szeretnél valami „úgy, ahogy van”, akkor érdemes lehet váltani, vagy ha vannak olyan alkalmazások, vagy felhasználási területek, ahol jobb, ha iOS van a háttérben, akkor is érdemes.

Egyébként egyszer elmagyarázná valaki, hogy mit jelent az, hogy az Android más rendszerek felé nyitottabb? Én pont a fordítottját tapasztalom...

2018. febr. 19. 23:17
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
"Kínai, megbízhatatlan, mocsok, undorító, kínai vágottszemű banda!" Szerinted az iPhonet hol gyártják, illetve kik?
2018. febr. 19. 23:27
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem teljesen mindegy, hogy valamit Kínában szerelnek össze, vagy a tervezőasztaltól a boltig ott születik, csak ezt sokan elfelejtik. Amit most lehet kapni elektronikai eszközt, az szinte mind ott „készül”, mégis vannak különbségek.
2018. febr. 20. 18:20
 16/17 anonim ***** válasza:
35%

"mégis vannak különbségek" Vannak bizony fent a fejben!

Az se normális aki 400 ezret ad egy olyan telefonért amiért tudásban Androidban töredékért megkap. Túlárazott kínai termék ugyan úgy. Addig voltak jók az Apple termékek amíg Steve Jobs élt. Azóta nagyon le vannak maradva sok szempontból. Én kipróbáltam az iPhone-t illetve a MAC-et is, nekem egyik sem jött be. Nekem sokkal jobban fekszik az Android mint az iOS.

2018. febr. 20. 20:20
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Talán nem Lite-t kéne venni...Az csak egy fos, butított verzió.
2018. márc. 10. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!