Azt bekapcsolhatom hogy '' Fejlesztő lehessek''? Mire jó? érdemes bekapcsolni? Vagy jobb úgy hagyni ahhogy van? Ki lehet kapcsolni?
Ha nem tudod mi az, akkor nem kell neked.
Fejlesztő attól nem leszel.
Nem hiszem, hogy neked szükség lenne rá. Ha csak bekapcsolod azzal még bajt nem csinálsz.
Kapcsold be, lépj be a menüjébe, aztán ha nem tudod, hogy mire jók az ott található dolgok, akkor inkább nem kapcsolgass át semmit.
Ha egyszer megjelent a fejlesztő menü a beállításokban, akkor az ott is marad, nem lehet kikapcsolni. Legalábbis én nem tudok arról, hogy ki lehetne.
A root jog az teljesen más.
A fejlesztői menüben azt nem tudod megcsinálni amit akarsz.Legalábbis 6os android alatt én még nem láttam olyan funkciót fejlesztő menüben.
Szerintem neked rootolásra lenne szükséged, de az már keményebb dió.
nem nem akarom root-olni. csak láttam egy videót a neten hogy fejlesztői-vel be lehet állitani hogy gyorsabbak legyenek az animációk a telefonnál..
a garanciában pedig az vann hogy root-olt készülék elveszti a garanciáját.. akkor ez most nem azt jelenti hogy rot-olva van.. mert hozzáadtam a fejlesztpi beállitásokat igaz?
android 7.0
köszi a segitséget. még 1 kérdés.. ez most nem veszélyes ? (ha nem nyomogom össze vissza) csak beállitom hogy gyorsabb animáció legyen 0.5x ös... és bekapcsolva hagyom?
vagy ha már kijött ez a funkció... jobb kikapcsolva hagyni? (a fülecskével ki be lehet kapcsolni a funkciót, lezárja a dolgokat benne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!