Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Azt bekapcsolhatom hogy ''...

Azt bekapcsolhatom hogy '' Fejlesztő lehessek''? Mire jó? érdemes bekapcsolni? Vagy jobb úgy hagyni ahhogy van? Ki lehet kapcsolni?

Figyelt kérdés

2018. jan. 26. 19:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
koszi :) de alapvetően azzal nem lehet semmi baja a készüléknek? semmi hibája.. gondolom..
2018. jan. 26. 20:15
 12/17 A kérdező kommentje:

Ablakanimáció skálázása

Áttünésianimáció skálázása

Animátor időtartalmának skálázása

ezeket tudod mit jelent ? ezek vannak 1x es gyorsaságon innen mind a 3 mat kevesebbre kell tenni? mik ezek ? ezt nem tudod ?

2018. jan. 26. 20:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy baja lehetne.

Nem muszáj mind a hármat, csak azt amelyiket akarod.

Ezekkel tényleg csak az animációk sességét, és idejét állítod.

Pl hogy hosszú érintésnél milyen sebességgel villan fel az adott ikon, widget, és hogy ez a villanás meddig tart.

Vagy éppen a kepernyő lapozásának is vanna animációja annk a sebességét is befolyásolja.

2018. jan. 26. 20:28
 14/17 A kérdező kommentje:
ha rányomok a bekapcsolásra.. akkor azt irja ..hogyha engedélyezve van... ez a mód... akkor az veszélyezteti a telefont... most ezt mire érti ? veszélynek van kitéve..
2018. jan. 26. 22:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Eltértél a gyártó által megadott, és javasolt beállításoktól, paraméterektől.

Ez nem feltétlenül jelent veszélyt a telefonra.

Nekem legutóbb akkor írt ilyet, mikor olyan alkalmazást töröltem amit alap esetben nem lehetne, de rootolva letudtam törölni.

Csak egy gyári téma volt, meg néhány felesleges alkalmazás.

Na de letudtam volna törölni a google szolgáltatást is, vagy akár a rendszert is..persze eszembe sem volt ilyen.

Ezért ugrik amúgy a garancia a rootolt telóknál. Nem maga a rootolás a veszélyes,hanem olyan módosításokat lehet végrehajtani, amit elronthatja a telefont.

A te esetben azok a beállítások még nem jelentenek veszélyt, azt a csak egy figyelmeztetés.

2018. jan. 27. 08:20
 16/17 A kérdező kommentje:
kösz i a segitséget :)
2018. jan. 28. 17:40
 17/17 anonim válasza:
100%
Rootal bármit lehet! Én egyszer a bekapcsoló logót cseréltem ki
2018. jún. 4. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!