Melyik telefont érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
Microsoft Lumia 950-es telefonomat szeretném lecserélni.
Idáig ezeket néztem:
Apple Iphone X
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy Note8
Nem ismerem az Android és IOS rendszereket, idáig Windows Mobile rendszert használtam.
Melyik telefont éri meg megvenni?
2018. febr. 10. 16:55
2/7 ede1219 válasza:
Én maradnék a Nokiánál, /csak nevében Microsoft, de a Nokia fejlesztette a Lumiákat/, és megvárnám a Nokia 8-at.
3/7 anonim válasza:
Mindegyik jó.
Jobb lenne mondjuk az Iphone X vagy az S8.
4/7 anonim válasza:
Ha kell az S-pen akkor Note 8,ha nem kell akkor S8,de abból is az S8+ a jobb akku idő végett.Iphone X felejtős ráadásul Oreo 8-al gyorsabb is.
5/7 anonim válasza:
Az S8 és Note 8 hardveresen ugyanaz, a méreten és S-Pen-en kívül annyi még a különbség a Note 8 javára, hogy kicsivel nagyobb az akksija, hátul dual kamerás, és opcióként nagyobb memóriával IS kapható (ram és tárhely egyaránt)!
iPhone-t nem ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!