Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 2 eves huseget teljesen ki...

2 eves huseget teljesen ki kell fizetni?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Egy mobilszolgaltatoval kotottem 2ev huseget,minden honapba 9.000Ft-ot kell fizetnem. De szeretnék egy új telefont,és még csak egy év telt el(01.27-én telt le az 1 év).A szolgaltato oldalan azt írja,hogy készülékcsere költsége 21.000 Ft.Azonban egy ismerősöm azt mondta,hogy a maradék 1 évet is ki kell fizetni.Most akkor kinek van igaza? Valaszaitokat elore is koszonom :D

2018. febr. 4. 18:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó 0 ftert senki nem vág hozzád semmi telefont ezt értsd meg! Ha mindenkijez csak ugy hozzávágnának ingyen csődbemennének

Nem hiába van megadva pl egy 200 ezres telefonnál hogy minimim milyen dijjcsomagot választhatsz és nem hiába 12ezer

Plusz 0frert lehet elhozhatod a telefont de a telefont ki kell fizetned havi részletekbe de ez nem azt jelenti hogy INGYEN volt mert te ingyen kihoztad mert aláirtad a halálos itéleted kb :D

Na jó csak a pénztárcádnak halálos annsk is csak hosszútávon

K..va csábitó hogy kihozhatsz egy 200 ezres telefont havi 15 ezerért de számold már ki ez két évre mennyi? 24*15.000= 360.000 és voalá a telefon duplája majdnem

2018. febr. 5. 19:30
 12/16 anonim ***** válasza:

de ha azt a 15ezret ki is használod, akkor nem mind1? hányszor írjam le?

és a nulla tényleg nulla, persze nem 100 meg 200ezres telefonoknál, de akkor nézzünk egy konkrét példát telekomnál legkisebb mobil S plusz korlátlan net(tehát kedvezmények nélkül havi 12ezer Ft-os csomaggal) Samsung Galaxy J5 2017 64990 Ft-os listaár helyett, 49500 Ft készülékkedvezménnyel(amit a 2 év hűség vállalása miatt kapsz), és 15400 Ft-os Online kedvezményel 0 Ft-ért el is hozhatod.

és ezt meglévő előfizetőként. ha neked eddig is ez a 12ezres havidíjas konstrukciód volt, akkor semmi nem fog változni, csak annyi, hogy a mai naptól kezdve 2 évvel meghosszabbítják a hűségidőt.

nyilván ha meg neked elég 6 GB mobilnet, akkor fizetsz havi 5990-et, meg a telefont elhozod 64990 listaár helyett 33ezerért.

Domino-nál meg kifizeted a 4 GB-os netet 3560 Ft-ért, meg pluszban telefonálsz 9 Ft-os percdíjért, de legalább megvehetted 64990-ért ugyanazt a telefont.

akkor fogja megérni, ha te nem telefonálsz 80 percet havonta, és azt a 4 GB-ot is 2-3 hónap alatt használod el.

2018. febr. 5. 19:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Egy 100ezres telefonnál 10 ezer ft a kedvezmeny ha 12000ezres havidijat választod

Na de már ki a jó isten használja ki a 12ezres lehetőséget? Könyörgöm dominon havi 4 ezerért korlátlan beszélgetést meg smst kapsz és a 12ezresbe ugyanugy nincs benne még a mobilnet

Mobilnettel több mint 12 ezer plusz a jó drága telefonnak a tőrlesztője

2018. febr. 6. 18:42
 14/16 anonim ***** válasza:

Kevesebb mint 100ezer ft alatt kisebb tarifacsomaggal 1100 ftot engednek a telefonból nem pedig a felét ahogy te irod

És ezer szár forontert megéri? Hát nem

Jobban jár ha megveszi egybe bárhol előfizetés nélkül

2018. febr. 6. 18:43
 15/16 anonim ***** válasza:
én konkrét példát írtam. ha te ennek ellenére is az ellenkezőjét állítod, akkor tedd úgy. azt nem értem, miért lenne neked az jobb, ha valakinek megmondd, hogyan jár jobban meg hogy használja a telefonját? mindenki utána tud nézni, és majd eldönti, hogy szüksége van-e rá...ha nincs, akkor mehet a feltöltőkártyás csomagokhoz...
2018. febr. 8. 16:28
 16/16 anonim ***** válasza:

Jézus! Nem olvastam el a kommenteket.. rakjuk rendbe a dolgokat:

Ki kell fizetned a telefon hátralévő 1 évét (telefon+tarifacsomag-ból neked csak a telefon részét kell, 12-vel megszorozva), aztán fizetned kell 21.000 Ft kötbért/készülékcsere-díjat, aztán a 2 év hűség újra elkezdődik, és fizetheted a tarifacsomag+telefon kombót.

2018. febr. 16. 03:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!