Szerintetek megéri 2018-ban egy Samsung Galaxy S7 edge teljesen újonnan?
Figyelt kérdés
És a régebbi tulajok tapasztalataira is kíváncsi vagyok minden érdekel előre is köszi a válaszokat 😀2018. jan. 22. 20:00
1/6 anonim válasza:
Nekem sima S7-em van, de szerintem megéri.
3/6 anonim válasza:
Én tavaly vettem.
Teljesen jó vétel szerintem 2018-ban is.
4/6 anonim válasza:
S8 nem sokkal drágább, jobban megéri.
De ha az S7 jobban tetszik, az elég ahhoz hogy azt vedd, az is egy nagyon jó telefon.
Egy S7 edge tulaj.
5/6 anonim válasza:
Persze hogy jobb az s8.
De én személy szerint az s7-esnek is nagyon örültem, szerintem még idén is egy top telefon.
Főleg hogy 4 GB ram van benne, ja az s8-ban is annyi van, és a vicc hogy az idén megjelenő s9-ben is csak 4 GB ram lesz.
Akkor mit fejlesztettek?
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi akkor azt fogok venni amúgy nekem az s8 nem annyira tetszik valamiért de mindegy mégegyszer köszönöm a válaszokat
2018. febr. 15. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!