A Samsung Galaxy J7 és A5 szoftvere mennyire stabil? Milyen gyakran fagynak le/indulnak újra? A 2017-es verzióra vagyok kíváncsi.
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy Androidos telefont (Moto G5), és eléggé pocsék a kijelzője a Lumia 735-ösöm OLED kijelzőjéhez képest. Úgy döntöttem, visszaviszem a boltba (mert még nem járt le a 14 nap), és veszek egy Amoled-es telefont. A J7/A5 áránál többet nem akarok adni egy telefonért, de nem szeretném, ha naponta újra kellene indítani, és a legváratlanabb pillanatokban fagyna le.2018. jan. 21. 11:38
3/7 anonim válasza:
Egyikkel sincs különösebb gond.
Persze nem lesz olyan gyors mint a Moto G5, de ezek sem lomhák.
4/7 A kérdező kommentje:
Miért nem lesz olyan gyors? Mindkettő lényegesen erősebb CPU-val, több RAM-mal és gyorsabb háttértárral rendelkezik.
2018. jan. 21. 12:50
5/7 A kérdező kommentje:
Mint a Moto G5.
2018. jan. 21. 12:53
6/7 A kérdező kommentje:
2018. jan. 21. 12:56
7/7 anonim válasza:
Ez olyan mint a HTC 10 és az S7 esete.
Papíron minden ok de a gyakorlat még sem azt mutatja hogy az utóbbi gyorsabb, miért van az hogy a szoftveres optimalizáltságot senki nem nézi?
A Moto G5-n egy teljesen salakmentes Stock Android van.
Elég sokat dob rajta, mert kevesebb szolgáltatás fut a háttérben és maga a rendszer is jobban van optimalizál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!