Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 2 eves huseget teljesen ki...

2 eves huseget teljesen ki kell fizetni?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Egy mobilszolgaltatoval kotottem 2ev huseget,minden honapba 9.000Ft-ot kell fizetnem. De szeretnék egy új telefont,és még csak egy év telt el(01.27-én telt le az 1 év).A szolgaltato oldalan azt írja,hogy készülékcsere költsége 21.000 Ft.Azonban egy ismerősöm azt mondta,hogy a maradék 1 évet is ki kell fizetni.Most akkor kinek van igaza? Valaszaitokat elore is koszonom :D

2018. febr. 4. 18:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%

Lehet hogy mind kettőnek igaza van.

Kifizeted a maradék egy évet, majd kifizeted a készülék cseréért a 21 ezret.

De inkább hivd fel az ügyfélszolgálatot, biztosabbat tudnak mondani.

2018. febr. 4. 20:00
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezgesd tovább az ismerőseidet, a szolgáltatót véletlenül se.
2018. febr. 4. 20:21
 3/16 anonim ***** válasza:

2 év hűségre vetted ami azt jelenti 2 évig fizeted a készüléket + az előfizetest (merthogy ugye előfizetés nélkül nem lehet telefont reszletre venni) na már most 2 opció van

1: vagy kifizetetik veled az egy évet egybe + a készülékváltást ami után ugyanugy fizetheted az ujjabb készüléket (ráadásul a 2 év hűséged szerintem ilyenkor újrakezdődik)

2: nem kell egybe kifizetned a készülék fent maradó egy évét csak a készülékváltást és ehhez a havi 9ezerhez hozzámegy az új készülék ára

Na már most nem éri meg 2 év hűségre venni semmilyen telefont!

Kamatmentesz részlet persze csak az előfizetés miatt 2x kifizeted a telefont a 2 év alatt. A mobilszolgáltatók ezzdl kaszálnak a legtöbbet.

Én azt javaslom gyűjtsél penzt rá ha megvan vedd meg vagy vedd meg használtan. Hűségre csak az vegyen aki 2x ki akarja fizetni csak mert nem tud várni míg összegyűjti a pénzt.

2018. febr. 4. 21:12
 4/16 anonim ***** válasza:

utolsó, mi az, hogy 2x kifizeted a telefont?

egyszer fizeted a telefon részleteit, meg egyszer fizetsz a szolgálatatásért, amit nyilván azért kértél, mert használod. ha te ezért 9ezret fizetsz, és ezt le is beszéled/elnetezed, akkor mi benne a probléma?

ha veszel egy telefont független boltban, akkor ahhoz nem kell szolgáltatás? dehogynem.

arról nem is beszélve, hogy a vállalt hűségidőért cserébe a telefon is olcsóbb a listaárnál, tehát már jobban járt az ember, mintha boltból megvette volna a telefont listaáron, és erre fog még a szolgáltatásért fizetni.

kérdésre válaszolva pedig elég nagy fogalomzavar van.

vettél egy telefont gondolom egy összegben, meg mellé fizetsz 2 évig 9ezer Ft-ot a szolgáltatásért.

lehetőséged van rá 21ezer Ft-ért cserébe telefont cserélni, ennyi. leadod a régi telefont, megkapod az újat, és a meglévő előfizetésedre ráhosszabbítanak 2 évet. egy dolgot nem lehet csinálni. a mostani, tehát a 9ezer Ft-osnál olcsóbb csomagra váltani.

amiről ismerősöd beszél, azt maximum úgy kéne csinálnod, hogy eladod a mostani telefonod, és hűségidő letelte előtt felmondod a jelenlegi szerződésed is...na akkor igen, ki kell fizetni kötbér formájában a fennmaradó időt. de ebben az esetben nem készülékcsere lesz, hanem új előfizetés.

2018. febr. 4. 21:28
 5/16 anonim ***** válasza:

Kérlek szépen én is akartam felvenni egy telefont mert egybe nincs annyi pénzem, a legeslegolcsobb előfizetést néztem mellé amobe igen van net meg van hivas sms 3ezer forint havonta, és igen kell ez nekem de mi a szarnak amikor megtudom olcsobban is oldani? Telekomnál dominos kártya be lehet állitani 9ftos percdijat hálózaton belül hálozaton kívül 19ft smsre is ugyanez vonatkozik, van 4giga net 3500ért amit 12hónapon belül kell felhasználjak és 4 giga az elég sok én csak messengerre, viberre ilyenekre használom nem youtubozni arra csak wifif használok így legalább 3-4 hónapig kibirja a netem de van hogy tovább is

Telefonálni minimálisat telefonállok.

Na most számold ki az előfizetést akkor is kifizrted ha nem beszéled le az összes percet amid van és nem netezed le vagy még kevés netet is ad ráadásul. Ha azt nézzük 2x fizeti ki a telefont mert ha összeadod mennyit fizetett be 2 év alatt hidd el a telefon duplája lesz de telenornál meg több mint a duplája.

Kinek éri ez meg? Nyilván a szolgáltatónak nem neked. Ha neked érné meg nem csinálnának ilyet.

2018. febr. 4. 21:39
 6/16 anonim ***** válasza:

na látod, ez megint felhasználásfüggő. ezt egyetlen szolgáltató sem titkolja. ha keveset telefonál az ember, akkor használjon feltöltőkártyás előfizetést, ennyi.

telekomnál nekem is 2ezer Ft-os híváscsomagom van, azt le is beszélem, mellette van korlátlan mobilnetcsomagom, szintén ki is használom, azóta nem is nagyon volt wifin a telefon, és soha nem is aggódok azon, hogy mire használhatom az adatforgalmat, ha meg kell nézni egy videót, akkor megnézem, emellett online hallgatok zenét is. a havi adatforgalmam így bőven 50-60 GB fölött van.

2018. febr. 4. 22:20
 7/16 anonim ***** válasza:

A feltöltőkártyás telefonnal nem lehet telefont felvenni szóv ez szivás.

De nyilván nekik is meg kell érje. Én is 2 ezres előfizetest néztem de azt csak ammor engedik ha netet is veszek hozzá különben net nélkül csak a 12ezreset engedik pofátlanság.

2018. febr. 4. 22:28
 8/16 anonim ***** válasza:

Mármint a telefonhoz

Telefon nélkül lehet másképp van

2018. febr. 4. 22:29
 9/16 zolko26 válasza:
Elősször is ki kell fizesd a megmaradt évet mivel ha végig gondolod akkor tegyük fel hogy a fent maradt összeg ami az egy évre vonatkozik 100 ezer, ha azt nem fizettetik ki akkor elesnek tőlle, plusz (ez szolgáltatotól függ) lehet számolni kötbérre is a szerződés megszüntetése miatt. A másik így venni telót nem éri meg mivel ahogy előttem is irták minimum a dupláját fizeted vissza mivel a díj csomagolat is ők szabják. Értelem szerűen pl a kiszemelt teló 100 ezer, mellé egy feltöltős kártya 2000, ez 102 000. Ha előfizuval veszed a 100 ezres teló mellé kapsz egy kártyát amit havi 10 ezerrel kell fizess 2 éven át, ami 240 ezer, plusz a teló ára ami egy 100-as. Az eggyik 102 000, a másik 340 000. Választhatsz hogy spórolsz magadnak vagy ki cizetet a dupláját esetleg a 3 szorosát.
2018. febr. 5. 17:09
 10/16 anonim ***** válasza:

te is...az ne is zavarjon, hogy mondjuk előfizetéssel nem 100ezerért, hanem akár 0 Ft-ért, vagy néhány ezerért vágják utánad a telefont, ha te 10ezres csomagot vállalsz.

de a kérdés továbbra is arról szól, hogy meglévő előfizetés, készülékváltással.

sehol nincs szó új előfizetésről.

2018. febr. 5. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!