Ha veszek újonnan egy iphone 6s-t és nem frissitem le, akkor nem lassul be?
Figyelt kérdés
2018. jan. 27. 16:54
1/5 anonim válasza:
???
Akarsz venni egy Iphone 6s-t?
Szerintem nyugodtan frissítsd le arra amire engedi, ios 11-re.
Én most vettem újonnan egy sima 6-ost, és rajta van az ios 11.2.5.
Semmi gond vele, nem lassú, stb. hülyeség ami a neten kering.
Ha rossz lenne az apple nem adná ki rá a frissítést.
2/5 anonim válasza:
Miért lassulna be? Az aksi elhasználódásából fakadó problémák kiküszübölése végett vette vissza a rendszer a telefon teljesítményét. Ha jó volt az aksi akkor jó volt minden, ha rossz volt az aksi akkor jött a lassulás, amit a felhasználó vagy megérzett vagy nem. No, ha egy teljesen új telefont veszel akkor elég valószínűtlen, hogy jelentkezne ilyen jellegű probléma, ha mégis előfordulna akkor lehet próbálkozni az aksi cserélve, de a legújabb ios verzióban elvileg ki lehet kapcsolni ezt a "lehetőséget".
3/5 A kérdező kommentje:
Értem köszi a válaszokat.
És szerintetek megéri újonnan venni egy Iphone 6st 2018ban?
2018. jan. 27. 18:12
4/5 anonim válasza:
Én most vettem sima 6-os szerintem azt is megéri.
De egy 6s-t megéri.
Lesz rá ios 12 ősszel, és lehet ios 13 vagy 14 is.
Gyors, stabil.
5/5 anonim válasza:
iOS 11.3-ban kikapcsolható lesz a lassítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!