Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 6s 2018-ban, vagy már...

IPhone 6s 2018-ban, vagy már inkább iPhone 7?

Figyelt kérdés

Ismét iPhone-ra váltom az androidos telómat és nem tudom melyik lenne a jobb így 2018-ban!

Ui: Nem most hanem pár hónap múlva venném még meg!(Születésnapomra.)

2018. jan. 13. 14:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
iPhone 7-et vennék, de a 6S sem elavult még.
2018. jan. 13. 15:16
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha neked fontos a kinézet, akkor ajánlanám a 7-et, minden más esetben a 6S-t
2018. jan. 13. 15:33
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

Én most vettem decemberben egy iphone 6-ost, újonnan, sima 6-os.

Szerintem még az is vállalható, 6S-t akartam de az nem volt, ellenben a boltba érkezett vagy 20 Db Iphone 6, szóval csak ez volt.

Na azt akartam írni a 6s is nagyon jó, lesz rá majd ios 12 ill. 13 is, de persze jobb lenne iphone 7.

2018. jan. 13. 15:52
 4/13 A kérdező kommentje:

Kinézetre a 6s is szép, talán jobban is tetszik de az lényegtelen!

Azért kérdezem ezt, mert a 6s 2 és fél éves telefon, míg az iPhone 7 csak másfél éves!

2018. jan. 13. 15:53
 5/13 A kérdező kommentje:
3.-ik válaszoló a Media Marktben vetted ugye?:D
2018. jan. 13. 15:54
 6/13 anonim ***** válasza:

Én mindent ott veszek egyébként, ja Media markt.

Számítógéphez egeret, telefont, tokot telefonhoz, amit csak lehet.

De ha apple-t akarsz jó lehet még egy istyle vagy icentre.

2018. jan. 13. 16:00
 7/13 anonim ***** válasza:

Amelyik jobban tetszik. Én egy éve, nem sokkal a 7-es itthoni piacra dobásakor vettem meg a 6S-t, mert már fél éve nézegettem, csak sokalltam érte 300-at kiadni. Akkor viszont alig 200-ért vettem meg, mert az új miatt annyira lement az ára. Ez az Extreme Digitalnál volt.

Szerintem a 7 Plus annyiban jobb, hogy dupla kamerás és nagyobb az egész, de mostanában sehol se láttam ezt a modellt. De a sima 7-es szerintem tudásban és kinézetben nem jobb a 6S-nél. Én így utólag csak azt bánom, hogy nem Plust vettem a 6S-ből, kb. egy 20-assal került volna csak többe, valahogy jobban tetszik a nagyobb képernyős változat, jobban kézre áll.

Viszont a X-et én személy szerint nem ajánlom, nagyon rondán néz ki (az árát meg végképp nem éri meg, csak menőzni jó vele).

2018. jan. 16. 03:32
 8/13 A kérdező kommentje:

Rendben értem, köszönöm az eddigi válaszokat!

Valamiért a 7 fele hajlok éppen, de még akármi lehet!:)

2018. jan. 16. 14:28
 9/13 A kérdező kommentje:
még valaki?:s
2018. febr. 1. 22:15
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem iphone 7 van,én is 6s és 7 között hezitáltam de maradtam a 7nél,nem bántam meg azt ajánlon neked is!

Taptic engine,frissebb és erősebb szoftver,a vízállóság szerintem pont lényegtelen de összességében a hetest ajánlom!:)

2018. febr. 2. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!