Iphone 6s Apple Id miért tilt te?
Figyelt kérdés
Ma vásároltam új készüléket. Megcsináltam a szükséges beállításokat és az Apple Id-t. Szeretnék letölteni az AppStore-ban letölteni pl : messenger-t és kéri a jelszót stb, és biztonsági okokból letilt. Gépen és a telón is be tudok jelentkezni az apple id-ba , de viszont itt le dob. Ez micsoda? Nem értek hozzá és bocsánat ha valamit nem jól írtam. Tudnátok segíteni? 3x is változtattam jelszót de semmi. Gépen és telón külön be tudok lépni, de ha valamit töltenék letilt2018. jan. 12. 18:27
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy szerver problémák vannak.
2/2 anonim válasza:
Az "eszköz" ugyanazt az ID t használja, mint a telefon, meg a PC, vagy egy harmadikat? Csak azért, mert ha egyformák, akkor nem változtathatsz jelszót ( csak mindegyiken) ha meg különbözőek, akkor nem bizonyít semmit, hogy a másik kettő ID jét elfogadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!