Az iPhone 7 vagy az iPhone 8 a jobb? es melyik mennyibe kerül?
Nyilván a 8 jobb, és többe kerül, mert újabb. Ennek ellenére szerintem 2-3 évig nem fogsz a kettő között különösebb különbséget érezni, a 8 hátulja üveg, a 7 meg olyan mint a 6 és a 6s volt.
Ha rám hallgatsz, ma már nem éri meg iPhone-t venni, kinőtte magát az Android annyira, hogy olcsóbban jobb legyen. OnePlus 5T, például.
Nyilván azért alkották meg az iPhone 8-cat, hogy gyengébb képességű legyen, mint az elődje, a 7-es... Na valyon melyik a jobb!? (Figyeld a számokat, a 8 az nagyobb, mint a 7... Ez talán előrevetít valamit.)
Újonnan 160 000-től van a 7-es, 205 000-től pedig a 8-cas.
Használt fronton pedig 110 000-től a 7, illetve 180 000-től a 8.
Koszi a válaszokat
Egyébként az hogy lehet hogy a telekomnal 89.990 Ft-tol láttam iPhone 7-et??
#3 vagyok
Az árak, amelyeket írtam neked a szolgáltatói viszonyoktól függetlenek. A szolgáltatóknál olyan képlékenyek a dolgok, hogy abba inkább bele sem mentem. Simán lehet ilyen árban a Telekomnál... A csomagban nyilván megtalálod majd, hogy miért kerül ennyibe.
kedves kérdező
azért láthattad 90 ért mert nyilván csomagba van pár év hűséggel
a 8 nyilván jobb mert a 7 ránc felvarásos modellje , de a hét is megéri
már csak a a kérdés h neked sima vagy a plusz modell kell
a plusznak jobb a kamerája meg nagyobb (jobb kamerával készithető portré mod)
nézz teszt videókat és megkapod a kérdésre a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!