Mennyivel jobb az iphone, mint a samsung vagy a huawei? Mert úgy látom most nagy divat lett az iphone, szinte minden 2. embernek, akit látok, iphoneja van.
Samsung- utálom,de leginkább azért mert dolgoztam samu gyárban. Húgomnak van. Ő is utálja,de nem annyira mint én. Azt mondta amennyiért vette annyit nem ér.
Hüvely-tesómnak és páromnak van. Nem rossz.
Alma-másik tesómnak és nekem se van.
Eddig volt több sony,nokia wp, meg más androidok. Azt kell mondjam az android átka a ram zabálás. Mindegy mennyi,a szemét mindig zabálja. A wp kamerája és gps-e tökéletes. És ennyi.
Az almának eddig két hibáját vettem észre.
1:a szerzői jogok védelme miatt ugye nincs okosba applikációzás,bt más gyártó termékével..ilyesmi.
2:ár. -szerintem lehetne olcsóbb! És akkor a sok kaki (pl:samu) annyiba kerülne amit ér. ;)
Azzal, hogy az Apple beismerte, hogy direkt lassítják a régebbi készülékeket, és erről nem tájékoztatták a telefontulajokat.
itt pl egy cikk
Én androidos tableteket, telefonokat használtam régebben idén nyár elején vettem előbb Ipadet, majd Iphone SE-t (direkt a kis méret miatt).
Szerintem a nagy különbség az, hogy az Apple cuccok nem technológiai termékek, hanem iparművészeti remekek (ahol esztétika, funkcionalitás, divatosság, erős hardver remekül ötvöződik). Nagy előnyük hogy folyamatosan frissül rájuk a rendszerszoftver, míg a 2-3 éves androidos eszközökre csak 2 generációval korábbi Android rom van, arra sincsenek még biztonsági frissítések sem.
Amúgy 4. vagyok
Nekem nincs iphone-om, de amúgy ennek ellénre is, hogy az Apple beismerte ezt, majd később szeretnék venni magamnak egy iphone-t.
Csak most vettem telefont októberben, és még nem szeretném lecserélni.:D
"Samsung- utálom,de leginkább azért mert dolgoztam samu gyárban."
Mindenhol dolgozik valaki.
És mindenhol van valami trükk.
Nehogy azt hidd hogy ha a Huawei-nél vagy máshol dolgoznál hogy jobb lenne neked attól.
Ha a szalámigyárban dolgoznál, akkor azt utálnád.
Rövid válasz: Nem jobb az iPhone mint a többi.
Most nincs erőm jobban kifejteni. Úgy is leírtam már párszor az android vs ios kérdéseknél.
u.i.:A divatnak legtöbbször nem sok köze van ahhoz, hogy mi a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!