Mennyivel jobb az iphone, mint a samsung vagy a huawei? Mert úgy látom most nagy divat lett az iphone, szinte minden 2. embernek, akit látok, iphoneja van.
jézusom, hát komolyan én meg csomó ember kezében látok huawei-t meg xiaomit, ez most akkor szintén valami divat?
komolyra fordítva a szót, mi lenne, ha nem azzal foglalkoznál, hogy másnak mije van, és miért van az neki? gondolom téged se kérdezgetnek sokan, hogy te miért azt használod, amit...kár ezen vitatkozni.
amúgy ez a lassítás hisztit se értem. máskor meg arra verik a nyálukat, hogy a sok hülye ájfonos minden évbe lecseréli a legújabbra...most meg arról van szó, hogy az apple arra sarkallná az embereket, hogy az új telefonokat vegyék, már most meg ez is baj? :D
én meg kapásból tudnék egy olyan telefont mondani (LG G Flex 2), ami hasonló dolgokat produkál, ha az akksi gyengélkedik. de mind1, most legyen egy gumicsont, amin rágódhat a sok kárörvendő...na az apple jól kibszott a fanokkal...azokkal, akik minden évbe úgyis lecserélik a telefont, szóval nem is érinti őket a dolog...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!