Szerintetek melyik bőrdzseki a jobb?
Figyelt kérdés
Régóta szeretnék egy normális szabású,valódi bőrből készült dzsekit venni,de eddig nem igazán találtam olyan ami tetszene ezért arra gondoltam hogy varratok egyet. A gond az,hogy férfi (nem vagyok meleg) vagyok de olyan stílust,fazont ami tetszene csak női dzsekikben találtam. Az lenne az ötletem,hogy egy női dzseki adná a fazon alapját de persze férfira szabva,vagy ha lehet akkor átalakítva.
Az lenne a kérdésem,hogy szerintetek ezek milyenek lennének? Melyik néz ki jobban?Nagyon látszik rajtuk hogy ezek női dzsekik?
Légyszi normális választ adjatok.
25/F
1.
2.
3.
2017. okt. 22. 19:40
1/6 anonim válasza:
Van ilyen bőven férfiban is. Nem kell nőit venni.
2/6 anonim válasza:
igen eléggé. Más a szabása, ez nem tűnik fel? Vannak ilyenek férfi változatban is, nézz olyat.
3/6 A kérdező kommentje:
Hol lehet kapni? Mert amit eddig találtam az műbőr volt az meg nekem nem kell.
2017. okt. 22. 20:01
4/6 anonim válasza:
Ne olcsó boltokban keress. Gas és hasonlokban lesz bőr.
Fazonra az 1.a legjobb de férfi kabátot vegyél!
5/6 anonim válasza:
Miért nem jó a műbőr? Abból is van jó minőségű...
6/6 anonim válasza:
Vannak bőrruházati boltok. A XXI. században lehet már kapni ilyen vékony fazonú férfi bőrkabátokat is, nem csak műbőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!