Hogyan lehet kikapcsolni indításkor "az android optimalizálása"kellemetlenül hosszú vizsgálatát?
Igen, sajnos minden indításnál ezt csinálja. Ma kíváncsiságból lemértem, hogy pontosan mennyi is és bizony rendesen mellé tippeltem, mert a bekapcsolástól a pin kódig 19perc 51 másodperc.
Köszönöm a tippet, megpróbálom. Nem vagyok jártas a telefonok világában, de gondolom a "Telefon újra indítása" menü pontlesz az enyém!
Kérdezőnek: kevered az "indítás" és "optimalizálás" fogalmát. A kettő nem ugyanaz. Indításkor bootolás van. Betölti a drivereket, elindítja a szolgáltatásokat, betölti a háttérfolyamatokat és az alkalmazásokat. Szóval, feláll a rendszer.
Minden oprendszer indulása időbe telik. Az, hogy neked ez majdnem 20 mp, az lehet a sok betöltendő, háttérben futó alkalmazás miatt, a kevés rendszermemória miatt, kevés tárhely miatt, meg még sok más egyéb ok miatt. Ha most jóval lassabban bootol, mint új korában, akkor csinálj egy mentést az adataidról aztán állítsd vissza a rendszert és kiderül.
"Az, hogy neked ez majdnem 20 mp,"
Bárcsak ennyi lenne, de sajnos mint írtam is ez majdnem 20 perc!!!!!
Ez azért több mint 20mp!!!
Ezt benéztem...
Csinálj egy adatmentést és utána gyári visszaállítást.
Ha nem lesz jobb, akkor egy tiszta telepítéssel fel kellene tenni rá újra a romot. Ha úgysem, akkor teló csere...
Sajnos a gyári visszaállítás nem hozott sikert! Talán annyi, hogy most már nem 19 perc, hanem 15perc!
"egy tiszta telepítéssel fel kellene tenni rá újra a romot"
Ez pontosan hogyan is megy?
Van a Doogee oldalán fórum, ahonnan le lehet tölteni a gyári, meg egyéb ROM -okat, de ha még nem csináltál ilyet, akkor nem biztos, hogy sikerülni fog.
Angol nyelvű, itt találod:
Inkább bízd szakemberre.
Köszönöm!
Úgy lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!