Melyik mobilt éri megvenni hosszú távra?
Figyelt kérdés
Apple Iphone X
Samsung Galaxy S8/Note8
Melyik telefont könnyebb megszokni Windows Phone után?
Melyik telefon jobb, megbízhatóbb?
2017. nov. 2. 10:30
1/7 anonim válasza:
Egy 40-50 ezres is meglehet könnyen szokni. teljesen felesleges olyan drága készüléket venni.
Már ezek az olcsóbbak is annyit tudnak mint drága társuk.
Aztán meg két év és cserélni kell mindegyiket.
2/7 anonim válasza:
Hosszú távra egy olcsó CAT mobilt érdemes.
3/7 anonim válasza:
Hosszú távra Apple jó, esetleg az új Nokia. A legtöbb Androidos telefon gyártó - köztük a Samsung is - NEM ad frissítést 2-3 évnél tovább.
4/7 anonim válasza:
Egy 40-50 ezres mobil pedig NEM tud ugyanannyit, mint egy csúcs. Még viccnek is rossz.
5/7 anonim válasza:
Hosszú távra?
Cö-cö! Amint újabb típus jön ki a gyárból, mindjárt elavultnak fogod tartani a "Hosszú távra" megvett telefonodat.
6/7 anonim válasza:
Ezek közül bármelyik jó választás lehet hosszú távra. Régebben az Iphone ok megbízhatóbbak voltak, de most már nincs akkora különbség a két oprendszer között. Az android sokkal fejlettebb mint 3-4 évvel ezelőtt. Szerintem az alapján válassz, hogy melyik tetszik külsőre, valamint nézz videókat mindkettőről használat közben és eldöntöd, hogy melyik kezelőfelülete jön be jobban.
7/7 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, sokan ajánlják a Xiaomi Redmi 4x-et. Az mennyi időre szóló befektetés lenne?
(Ha csak rajtam múlik, nem fogom elavultnak tartani, nekem akár húsz évig is jó lenne ugyanaz a mobil, nem státuszszimbólumnak venném.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!