Melyiket válasszam?
Sziasztok!
Gondolkozok egy új készülék vásárlásában, párat össze is gyűjtöttem. Ezek közül melyik a legjobb?
- Samsung Galaxy J5 2017
- Samsung Galaxy A3 2017 és A5 2017
- Huawei P9 Lite 2017
- Huawei P9 Lite Mini
- Huawei P10 Lite
- Nokia 3
- Nokia 5
- Sony Xperia XA1
- Sony Xperia L1
- Xiaomi Redmi Note 4
Szolgáltatónál lenne vásárolva, így a többi Xiaomi kilőve. Amire kellene: Telefonálás, SMS, Fényképezés, Facebook (ebből lehet lite, lehet sima is), Messeger, Viber, Wish, Szókereső, Szópiknik, meg néhány kis játék.
Még fontos szempont nálam az akkumulátor minősége is.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Ha csak ezek jöhetnek szóba:
1. Samsung A5
2. Xiaomi Note 4.
Sony-t inkább nem, huawei esetleg.
Rendben, köszi!
Az A3 2017 esetlegesen? Annak a kijelzője 4,7 colos, ami nekem pont megfelelő lenne, a Xiaomitól kicsit tartok, olyanom még nem volt, meg a mérete kicsit nagy számomra.
Jelenleg Huaweim van, azzal megvagyok elégedve. A felsoroltak közül melyik típus a jó?
igen de az A5-ös az 32 Gb-os és full hd.
Az A3-as csak 16 Gb-os, ami azért gyorsan betelik.
Értem. Nekem a jelenlegi telefonom is 16 GB-s, ebből 52%-ot használok, meg van SD kártyám, tehát nekem ez elég lenne. :)
Valakinek van róla valamiféle véleménye?
Szia,en szeptember ota nyuzok egy A3(2017) est.
Nalam a vizallosag volt az egyik fo szempont.azon kivul ideiglenesen kisebb meretu telefont szerettem volna(gyerek miatt).
Huawei GX8 am volt elotte.
Az ujjlenyomatolvasoja az nem kicsi marad el a huaweitol,de egy frissites valamit segitett rajt.amelyik ujjam 2x van beregisztralva azzal eleg jol mukodik.sajnos csak 3at lehet beletaplalni.
A kepek...hat huaweihez kepest jokora visszalepes volt.
A 2Gb ram is eleg keveske nekem.allandoan veszelyesen keves hely uzenetekkel bombaz.occsoer ki tudtam hozni,igy elnezem neki.
Egy evre jo lesz,aztan visszaterek a huaweihez.
Értem, köszönöm!
P10 Lite véleményekre lennék még kíváncsi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!