Melyik Huawei készüléket válasszam?
Sziasztok!
Mostanában nézegettem a Huawei telefonokat, mivel szeretnék egy újabb telefonra összegyűjteni a pénzem.
Az lenne a kérdésem: melyiket válasszam, max. 60.000 forintig?
Amire kellene: Telefonálás, Fényképezés, FB, Messenger, egyéb közösségi oldalak, játékok, videók nézése, böngészés. Körülbelül ennyi.
Amelyiket kinéztem, az a P9 Lite (2017) és a P10 Lite, de szívesen elfogadok más segítséget is. ;)
A válaszokat előre is köszönöm!
Kellemes ünnepeket!
Kellemes ünnepeket!
Csakis Huawei készülék jöhet szóba?
#1: Köszönöm! :) Nem teljesen, még a Xiaomikat is nézegettem, s ahogy látom, nem rosszak, szóval még az is szóba jöhet.
#2: Rendben,köszi, akkor azt rajta hagyom a "listán". :)
Oké, akkor őt is figyelembe veszem majd a választásnál.
A Xiaomi Note 4-et is nézegettem, az esetleg megéri annyiért? A telefon szolgáltatómnál ez a Note 4 57.990 forintért vásárolható meg.
Az új Nokiákban is gondolkoztam, név szerint Nokia 5. A mostani Nokiák jól sikerültek? Esetleg van valakinek ezzel a készülékkel kapcsolatban valami tapasztalata, észrevétele, stb.?
#8: Rendben, köszi!
Esetleg valakinek van más javaslata?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!