Melyik telefont válasszam a 3 közül?
Sziasztok!
Nem tudok dönteni,jelenleg egy Samsung Galaxy J5 készüléket használok,meg vagyok elégedve,2 éve használom.
Amiért lecserélném hogy néha be be fagy,és a tárhelye is picúr...
Ezen a három telefonon gondolkodom,de nem tudok dönteni: Samsung Galaxy J7 (2017)
Apple iPhone SE 32GB
Huawei Mate 10 Lite DS
Véleményeket és tapasztalatokra volnék kíváncsi,köszönöm szépen előre is!
Igazából arra volnék kíváncsi hogy melyik a legtartósabb,legstrapabíróbb az alábbiak közül.
Köszönöm a válaszod.
Az alábbiak közül az iPhone SE. Bitang egy telefon, csaj jól járhatsz vele!
Az én sorrendem:
-Apple iPhone SE
-Huawei Mate 10 Lite
-Samsung Galaxy J7
Igaz Huawei-m még nem vot, de sok jót hallottam róla, Samsungom volt (sajnos), soha többet nem kéne, jelenleg egy iPhone 5S-t használok, és nagyon szeretem :)
Huawei
Apple
Samsung
Ez lenne az én sorrendem. Földhöz dobással, úsztatással, stb kb ugyan az fog történni mindegyikkel :D
Viszont itt még kérdéses az ios vs android. Az én felhasználási szokásaimhoz az android sokkal barátságosabb, kézenfekvőbb, de ezt neked kell eldöntened :)
Samsung
Huawei
Iphone
Én azért ezt a sorrendet választanám,mert a Samsunghoz vagy szokva (menü,beállítás stb..)és most a J sorozat nagyon népszerű nem véletlen.Biztos jó mindkét mobil,de az Iphone szerintem nagyon kicsi,más rendszer,nem olyan testre szabható,mint az Android.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!