Melyiket érdemesebb megvenni? P10 Lite vagy MI A1?
Telefonvásárlás előtt állok, meg van a rászánható keret, nekem ennél drágább telefonra nincs szükségem (70-75 ezer forint).
A kérdésem az lenne, hogy a Huawei P10 Lite vagy a Xiaomi MI A1 éri meg jobban az árát?
Kérek, mindenkit ne az legyen a tanács, hogy azt vegyem amelyik jobban tetszik. Ezen már túl vagyok, így sikerült erre a kettőre leszűkíteni a kört.
Kicsit jobban hozzáértők, ti melyiket ajánlanátok a kettő telefon közül, szerintem ebben az árkategóriában nincs jobb ezeknél, de mégis melyik éri meg jobban az árát.
Kipróbáltam, kézbe fogtam mind a kettőt, de nem tudtam választani egyelőre. Xiaomi felé a tárhelye miatt kacsingatok inkább (64gb 32 helyett), de mégsem egyértelmű a döntésem eddig.
Köszi a válaszokat előre is, ha egyáltalán érkezik! :)
Én leírom a véleményem és vagy megfogadod vagy nem.
Na szóval nekem van egy 4x és szerintem az újabb telefonjai a xiaomi-nak nagyon jók, premium minőség.
Plusz a xiaomi ram-ból és tárhely-ből is sokat rak a telefonba, szóval az A1-est venném.
Azt hiszem abban 4 GB ram és 64 GB a tárhely.
A paraméterei szerintem jobbak a xiaomi-nak.
Xiaomi Mi A1.
Minden téren jobb, egyszerűen nem tudsz olyan dolgot mondani amiben a P10 Lite jobb lenne.
EMUI tele van rakva bloatware-el míg a Stock Androidon csak az alap app-k vannak feltelepítve illetve jobban is van optimalizálva, több a RAM, jobb grafikus teljesítmény, több tárhely, gyorsabb, jobb a kamerája.
Kamerában szerintem jobb a P10 Lite, főleg előlapiban.
Saját, futólagos, tapasztalataim alapján sokkal jobb, élénkebb, valóságosabb színeket jelenít meg. Mivel szeretek fotózgatni telefonnal így ez szempont.
Mi A1en stock Android van.
Ezek után nem is kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!