Melyiket érdemesebb venni? Huawei p9 lite vagy Iphone SE?
iPhone SE árkategóriában inkább Huawei P9-et vegyél.
Középkategóriában Honor 7 lite-ot.
Huawei p9 lite
az iphone SE kiment a divatból másrészt a kamera szempontjából ha már iphone,akkor inkább a 6,de az meg nagyon drága szóval,én a huaweit ajánlom
ha már az iPhone SE árkategóriájában gondolkodsz, akkor szerintem inkább Huawei Honor 8. Fényképeket is szépet készít, és a SE-nél kicsit gyorsabb is már (Kirin 950 proci kicsivel jobb mint az Apple A9-es proci) A tárhely is elég, és bővíthető is. (A SE-ből a 16GB-os változat csak szenvedés lenne)
De ha inkább spórolnál, akkor a P9 Lite is tökéletes, ár érték arányban az is nagyon jó telefon.
Meg szerintem a legfontosabb, ha netezni akarsz sokat, akkor az iPhone SE 4 colos kijelzője kicsi lenne, vagy a Huawei telók 5,2 colján sokkal kényelmesebb olvasni, kezelni.
Meg még valami, az okostelefonok kijelzője kényes pont, ezért akármelyiket is veszed, érdemes rá szilikon tokot, meg esetleg üvegfóliát is venni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!