Melyiket érdemesebb venni? Huawei p9 lite vagy Iphone SE?
Figyelt kérdés
Leginkább fényképezésre és netezésre használnám. Tudom, hogy kétszer annyi az Iphone, de érdemes megfizetni azt, megéri? És hosszútávra tervezek telefont venni és most ezek között gondolkodom. Eddig csak gombos telefonom volt, ez lesz az első okostelefonom. Jöhetnek tapasztalatok is, illetve melyiknek mi az előnye meg hátránya.2017. jan. 23. 15:27
11/14 anonim válasza:
Az iOS egy feleslegesen túlbonyolított operációs rendszer.
12/14 anonim válasza:
túlbonyolított? Azt meg hol hallottad? Pont, hogy az az egyszerűbb..
13/14 anonim válasza:
Nekem iphone SE van.Nem azért írok hogy felvágjak vele,de én nem értek a Huaweihez.Én csak annyit tudok mondani,hogy az iphonnal meg vagyok elégedve.(egész családnak az van mindenki szereti)
14/14 anonim válasza:
Csak úgy megsúgom, hogy iphone 6ot lazán veri a P9 lite :) hasonlítsd csak össze. Túlárazott romhalmaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!