Samsung Galaxy A5, Huawei P10 Lite vagy LG Nexus 5x-et érdemesebb jelenleg venni?
Gondolom a 2017-es A5-ről van szó. Ezek közül szerintem az a legjobb, de inkább Honor 8, alig drágább.
Nexus 5X-et ne vegyél. Nekem volt több, mint fél évig, de eladtam és vettem helyette egy Xiaomi Redmi 4 Prime-ot. Jobban meg vagyok elégedve a mostanival.
A 3 legnagyobb bajom az N5X-el: kevés ram, nem bővíthető tárhely és gyenge üzemidő. Alkalmazások között gyakorlatilag nem lehetett újratöltés nélkül váltani, böngészőben is ha nyitottam egy új lapot és fél perc múlva visszamentem az előzőre, akkor egyből újratöltődött. A kevés tárhely miatt nem tudtam zenéket tárolni a telefonon, muszáj volt Spotifyt használnom és netet venni hozzá. Az akksival az volt a gond, hogy nap közepére le tudott merülni, így powerbank nélkül nem mentem sehova. És akkor ott van még a bootloop veszélye is.
Ezeket leszámítva nagyon jó volt a teló. Gyors, szép képet adott a panel és a kamerája a mai napig ott van a legjobbak között, átlag felhasználónak nem kell jobb képminőség, mint amit a Nexus 5X tud.
Ezek után nem tudom ajánlani a telefont, helyette Samsung Galaxy A5 2017, de inkább Honor 8. Mindkettőt fogtam már kézbe és nagyon jó telefonok, de a Honor 8 jobban megéri az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!