Kép letöltése után miért romlik a minőség?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Huawei p9 lite 2017 fajtájú telefonom van. Ha szeretnék képet letölteni amit ugye internetről szedek a letöltése után nagyon megromlik a minősége. Pixeles lesz abszolút csúnya. Háttérképnek be sem merem állítani. Tudnátok megoldást erre a problémára? Vagy esetleg egy olyan oldalt vagy alkalmazást ahol jó minőségben lehet minden témában képet letölteni! A válszokat előre is köszönöm!2017. dec. 28. 01:09
1/7 anonim válasza:
Ha megvarod ameddig betolt rendesen a kep, akkor nem kene olyan borzalmas minosegunek lennie.
Toltsd le a pinterestet vagy tumblrt. En ezekrol szoktam leszedni hattereket a telomra:)
2/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! 😊
2017. dec. 28. 10:23
4/7 anonim válasza:
A legegyszerűbb ha beírod a keresőbe a keresni kívánt háttérkép nevét (angolul persze), és utána a telefonod kijelzőjének a felbontását pl: nekem így kéne:
northern Lights wallpaper 720x1280
Amiket ezek után kiad, azok mind akkora felbontásúak lesznek, amekkorát megadtál, és ha letöltöd, pont a kijelződ méretéhez fog passzolni! :)
A tiédnél így:
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Persze akadhat köztük néhány ami nem oda illő, de szerintem magától értetődő hogy az a kép pont nem lesz jó. És igen, lejjebb is vannak ehhez hasonló rossz képek, de a legtöbb jó.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válszokat ❤️
2017. dec. 28. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!