Samsung galaxy Core Prime vagy Samsung galaxy J2?
Figyelt kérdés
Mind a kettő 34 ezer forint újonan árukeresőn és venni akarok egy új telot most jelenleg Iphone 3G-m van és az már nem elég nekem,ezért veszek inkább Samsung-ot és ezekre van pénzem csak ilyesmi pénzért jobb ajánlatot nem találtam ,ja és akarom mondani,na és az lenne a kérdésem ,hogy Samsung Galaxy J2 50.000 forintot meg érne olyan telót nem akarok venni mert arra már nincs pénzem csak kérdem ha lenne akkor meg érné?2017. dec. 27. 17:39
41/47 anonim válasza:
A J2 Pro-ba is Spreadtrum van, szóval nem éri meg. Ahogy nézem, a specifikációja se olyan jó, szóval akkor inkább már J3 2016. ;)
42/47 anonim válasza:
Basszus, a kommenteket olvasva olyan, mintha 2014-be csöppentem volna, legalábbis hardverileg xD
43/47 A kérdező kommentje:
Ja mert gondolom egy Samsung galaxy J5 Prime ugyanannyiba kerűl és erősebb is sokkal,ha csak nem gyenégbb?!
2017. dec. 28. 13:40
44/47 anonim válasza:
Kérdező, azt ugye észrevetted, hogy egyetlen ember ajánlgatja állandóan a Samsungokat? (abból lehet látni, hogy a jobb alsó sarokban ez van nála: A válaszíró 26%-ban hasznos válaszokat ad)
45/47 anonim válasza:
45 válaszoló: inkább nem mondok semmit, mert csúnya lenne.
46/47 anonim válasza:
#45: Hát nem, mert én is ajánlgattam őket ^^
buék!
47/47 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
Azért tessék már gondolkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!