Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy Core Prime...

Samsung galaxy Core Prime vagy Samsung galaxy J2?

Figyelt kérdés
Mind a kettő 34 ezer forint újonan árukeresőn és venni akarok egy új telot most jelenleg Iphone 3G-m van és az már nem elég nekem,ezért veszek inkább Samsung-ot és ezekre van pénzem csak ilyesmi pénzért jobb ajánlatot nem találtam ,ja és akarom mondani,na és az lenne a kérdésem ,hogy Samsung Galaxy J2 50.000 forintot meg érne olyan telót nem akarok venni mert arra már nincs pénzem csak kérdem ha lenne akkor meg érné?

2017. dec. 27. 17:39
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
5%
A Samsung J2 ismerősömnek 2 éve megvan. Imádja. Messenger, Facebook, Viber, Instagram. Sokszor esett le tok nélkül semmi baja. Még mindig gyors, és neki nem fagy le. 1 napig bírja ha keveset használja, fél napot ha sokat használja.
2017. dec. 28. 11:25
 22/47 anonim ***** válasza:
8%

Samsungot vegyél, az megbízhatóbb márka.

A Xiaomi Redmi 4X ismerősömnek 1 év után tönkrement, akkumulátorcsere. Aztán meg tokba betört a kijelző.... Szóval...

2017. dec. 28. 11:32
 23/47 anonim ***** válasza:
83%

Arról senki se tehet, hogy nem vigyázott rá.

Én nagyon örültem, mikor megszabadultam a Samsungomtól.

2017. dec. 28. 11:36
 24/47 anonim ***** válasza:
75%

A Core Primeba elvileg valami Marvell ARMADA PXA1908 processzor van, ami 2014-es. 3 éves, szóval...

A J2-be Exynos 3475 van, 2015-ös kiadás, ami azt jelenti, hogy 2 éves proci....

Mindenképpen a Xiaomi!

2017. dec. 28. 11:42
 25/47 anonim ***** válasza:
0%
Mert biztos szart vettél. Alsó kategóriásat. Pl Grand Prime. Olyanokat nem szabad venni, 1 év után kuka,
2017. dec. 28. 11:42
 26/47 A kérdező kommentje:
Igen egyértelmű ,hogy Samsugot veszek és akkor ,ezzel meg erőseítettétek ,hogy 100% ,hogy a Samsung Galaxy J2 veszem nem a Nokiát meg az Ilike-t pláne nem Doogee-t ,de még a Galxy J2 2016-al kapcsolatosan és a Galaxy J2 Pro-val kapcsolatosan még mindig nem kaptam választ pedig már 4x kérdezem ,úgyhogy ennek alapján tróllok is vannak itt de már fel tettem másik kérdést ezzel kapcsolatban ,remélem ott kapok választ!
2017. dec. 28. 11:43
 27/47 anonim ***** válasza:
4%

Akkor sem 4 éves processzor van a J2-be, mint a Redmi4A-ba.

Még törötten is CSAK A SAMSUNG!

2017. dec. 28. 11:44
 28/47 anonim ***** válasza:
75%

Kedves kérdező!

Képzeld, a trollok azok, akik direkt! kifigurázzák a kérdést. Ha még egyszer feltetted abból baj lehet, a moderátoroktól büntetést kaphatsz.

Majd írd is meg mi lett a vége a vásárlásnak. Egy év múlva az ideg meg fog ölni amiatt a telefon miatt!

A J2 alsó kategóriás.

2017. dec. 28. 11:46
 29/47 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, te valamihez nagyon nem értesz.
2017. dec. 28. 11:48
 30/47 A kérdező kommentje:
Azért nem büntettnek meg ha csak itt kommentbe mellék kérdésként fel teszem meg +-ba egy fő kérdést is fel teszek róla ,akkor büntettnek ha 2 fő kérdést teszek fel róla,na de most komolyan úgy látom a Xiaomi-nak is már ugyanúgy fanjai lesznek mint az Iphone-nak ,és akkor a Samsung Galaxy J7 2017-re is azt mondjátok ,hogy s*ar ,mert az gondolom nem jobb mint a galaxy S5 és S6?!
2017. dec. 28. 11:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!