Samsung galaxy Core Prime vagy Samsung galaxy J2?
Csóró vagy, de nem kell Xiaomi mert csak a top 5 telefongyártóban van benne, nem a top 1 :D
Erre veszel egy több mint 2 éves telót ami már akkor is gány volt.
12-es így van ez :D van egy jó telefon amit ki tud fizetni de nekem vegyük meg a másikat ami 2 éves de legalább van márkájaaa ah mindenkinek az vaaan nekem is az kell!
Welcome to 2017
Nem a Xiaomitól kell tartani, hanem az Ilike és Doogee-tól. (Főleg az ilike-tól, azt semmiképp se válaszd)
A Samsung j2 2017 max 25 ezer forintot ér kb., ha nem nézzük hogy samsung van ráírva.
Az eustock-ról pl. egy Xiaomi redmi note 5A nem csak hogy jobban megérné, hanem jobb telefon is, csak 30 ezerért.
#7: Látom, te nagyon nem értesz a telefonokhoz. Akkor miért szövegelsz itt, ezt nem értem?
#9: Egyetértek teljes mértékben.
Kérdező, mi nem trollok vagyunk, csak nem szeretnénk neked rossz eszközt ajánlani. Majd meglátod, a barátod 1-2 év múlva a kukába fogja dobni a Samsungját.
A Samsungból az A, Note és S kategóriából éri meg választani, mivel azok tényleg tartós, prémium telefonok.
Azt is jó lenne tudni, hogy mire kell a telefon. Facebook? Böngészés? Zenehallgatás? BitCoin Bányászat? (:'D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!