Ha nem fizetem ki az előfizetéses telefonom számláját, akkor ha letiltják a kimenő hívásokat, utána a telefont is letiltják, vagy azt még tudom utána használni esetleg másik kártyával?
T-mobile
És olyanok irjanak,akikkel esetleg mostanában előfordult ilyen.
Köszi
Ne pfff-ögjél,mert egyes válaszok nem ezt irták!
Tessék:
Nem tudsz majd telefonálni, és sms-t írni :D
Igaz, velem kb 1 éve történt ilyen, de csak ennyi volt, semmi más :)
Vagy nem tudsz olvasni! De akkor majd elolvasom a szerződést. Na csá!
És ugyan mivel támasztotta alá az illető aki azt írta nem tudsz telefonálni és smst küldeni? Már megbocsáss de tök egyértelmű az ilyen helyzet. Ha itt valaki nem tud olvasni az te vagy. Elvégre aláírtad a papírt anélkül, hogy elolvastad volna nem? Most fogod elolvasni ? Hát gratulálok ... Nekem nagyon úgy tűnik hogy a számodra kedvezőbbet tudod jobban elfogadni. De az igazság az, hogy le is tilthatják bizonyos esetekben , és nem feltétlenül teszik meg. Ha ezt kettőnknek se tudod elfogadni sajnállak, és igazad van hallgass csak azokra akik mindenféle logikátlan indokkal, vagy még azzal sem támasztják alá a kommentjeiket. Merem remélni hogy ez a fajta tudatlanság és logikátlanság, ami téged kísér pusztán abból fakad, hogy a 18 évhez vagy nagyon közel életkorilag.
És nagyon helyes végre elolvasnod azt amit a vásárláskor kellett volna ...
csá
Nem tudom, szerintem nem velem van baj.
Kérdeztél. ez eddig rendben is van. Kaptál egy választ. Megindokolták. Mellesleg úgy logikus is. Kaptál még egy, különben eltérő és nyilvánvalóan ROSSZ választ, ami indoklás nélküli, és illogikus is, és nincs is "mögötte" semmi.
Hát nem tudom. Leszólod azt akinek a kommentjét elolvasva teljesen belátható egy hangyányi logikával is, hogy úgy igaz. Te meg beírod, hogy most akkor hogyvan, mert mást is feleltek?
Megbocsáss, de próbálj már meg máskor gondolkodni is.
Abban igazad van, én sem olvasok el mindent betűről betűre. De ha kételyem támad,az az ELSŐ, hogy mégis elolvasom, amit kaptam mellé, bízva abban, hogy benne van. Ha mégsem, felhívom azt, akitől a legpontosabb választ kaphatom. Esetedben ez a szolgáltató volna. Ha mégsem jutok dűlőre, akkor esetleg eljutok eddig, és felteszem a kérdést.
Az viszont feltétlenül igaz, hogy ha mondanak nekem valamit, ami belátható és (nem mellesleg) logikus is, képes vagyok elfogadni. És nem hitetlenkedek tovább
Hát ez van. Nem vagyunk egyformák.
Részemről befejezve, ha reagálsz, inkább tedd e-mailban, ne fárasszuk itt a népet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!