Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Olyan lehetséges, hogy az...

Olyan lehetséges, hogy az egész telefont letiltják?

Figyelt kérdés

A T-mobile-tól vettünk egy telefont (előfizetéseset), és egy olyan 1-2 hónap után kaptam olyan SMS-eket h 100000 Ft-os számlák..és a végére oda volt biggyesztve h OTP Bank. Hát úgy voltam vele biztos rossz helyre küldték, mert semmi közöm nincs az OTP bankhoz..aztán küldék-küldték az SMS-eket mindig többet-többet...aztán mikor már vagy 5x elküldték..küldtek egy levelet is..méghozzá egy felszólítást...

hát bekellett fizetnünk azt az összeget(részletre), és azt mondták, hogy a GPS használatra ment el ez a sok pénz...

De komolyan..nemis használtam GPS-t.

Na a lényeg az, hogy az egész telefon le lett tiltva..tehát nemtudok hívni..engem sem tudnak stb.,,vettem bele másik kártyát..feltöltőkártyát..de nemtörtént semmi.

ilyenkor mittudok csinálni?

Ilyenkor mit tudok cs

2011. okt. 10. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
elhajítod, veszel másikat, vagy kifizeted a tartozást
2011. okt. 10. 18:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy-két dolog nem érthető számomra.

Ha már levelet is írtak, kiderült-e mi köze a dologhoz az OTP-nek, mert mint mondod, neked nincs közöd hozzá?

Milyen készülék az a bizonyos?

Tudniillik van olyan "szolgáltatása" az Androidos gépeknek (talán a többinek is), hogy folyamatosan cellainformációk alapján (innen tudja pl. a rendőrség hogy Te, ill. a készüléked hol van) jelezni tudja a helyzetedet.

Ha nincs kikapcsolva folyamatosan tölti le leveleidet, frissít, időjárás jelentést pakol alád, attól függően, merre jársz az országban. Ez mind-mind GPS szerű helymeghatározással jár, de nem a GPS műholdakat használja.

Ezek mind adatforgalommal járnak, és ha nem vagy előfizetve ezzel a készülékkel netre, és ezek nincsenek tiltva, akkor a beszédcsatornában 15Ft/10kB az adatforgalmi díj.

Valami ilyesmire tudok gondolni...

2011. okt. 10. 18:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Bemész a szolgáltatóhoz és megkérdezed mi generált ekkora számlát.

Ha te nem kértél internet hozzáférést a telefonodra a vásárláskor, akkor védve vagy, a készüléket forgalomba hozni csak kikapcsolt nettel lehet, bekapcsolni csak az előfizető kérésére lehet.

Minden más esetben megszívtad. Próbálj részletfizetés kérni ha rajtad marad az adósság mert eladják beszedő cégnek és az addig piszkál míg kipattintja a zsebedből a pénzt.

2011. okt. 10. 22:04
 4/4 anonim ***** válasza:
utolsónak van igaza, nem tudom mértnem az volt az első, hogy bementél volna t-mobile-ba :)
2011. okt. 11. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!