Ha nem fizetem ki az előfizetéses telefonom számláját, akkor ha letiltják a kimenő hívásokat, utána a telefont is letiltják, vagy azt még tudom utána használni esetleg másik kártyával?
T-mobile
És olyanok irjanak,akikkel esetleg mostanában előfordult ilyen.
Köszi
csak logikusan gondolkodva..
ha a készülékre nincs tartozásod, csak a kártyára, akkor miért tiltanák le a készüléket. kicsit jogszerűtlen lenne, nem?
viszont, ha a készüléken is van tartozás, természetesen letilthatják.
"...De jó lenne valami tudáson/tapasztalaton alapuló válasz is!"
Már bocs, de hol voltál vásárláskor? Ki írta alá a papírokat? Mi lenne ha végigolvasnád?
Teljesen egyértelmű, hogy ha a készüléket hűségnyilatkozattal vásároltad, és részletre (értsd: a készülék árát sem fizetted ki teljesen, hanem részletekben fizeted még) akkor letiltják a készüléket is. Ha a készüléket teljes egészében kifizetted (értsd: nem képezi a tartozásod fikarcnyi részét sem), nyilván nem fogják tiltani és használhatod másik kártyával is ...
Nem tudsz majd telefonálni, és sms-t írni :D
Igaz, velem kb 1 éve történt ilyen, de csak ennyi volt, semmi más :)
Ne szórakozz a t-mobile-lal. Rohadtul nagy patkányok...
Engem is megfingattak jó pár 10-esre egy elmaradt számla miatt. Pontosan ki sem küldték. De nekem kellett volna utánajárnom, hogy miért nem kaptam számlát.
Inkább fizesd be, mert később nagy szarba kerülhetsz miattuk.
Drága kenyér ... hát mi olyan nehéz ezen ? Megírtuk: ha a tartozásodban VAN, A KÉSZÜLÉK UTÁN FIZETENDŐ, BÁRMILYEN ÖSSZEGŰ HAVI RÉSZÖSSZEG IS, akkor letilthatják, ha nincs benne akkor nem ...
És még egyszer : vedd elő amit aláírtál és most (végre) talán olvasd is el. Vagy ha lusta vagy, hívd fel őket telefonon.
pffff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!