Mi ez a kuki mánia?
Figyelt kérdés
Hihetetlen mit nem talál még ki az ember. Ember? Homo Sapiens úgymond. Mintha elment volna az esze, mintha főbe ütötték volna. Nade az összest?
Más magyarázatot nem találok hogy miért is kellene rábaxni minden egyes kibaxott weboldalra hogy: értem, beszopom a kukit.
2017. dec. 18. 19:30
11/15 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam hogy írok egy weboldalt amire kiteszem hogy "Ellophatom az adataidat?" és 2 gombot hogy IGEN és NEM. Es a NEM gomb alá írok egy adatlopó funkciót, pontosan ugyanazt mint amit az IGEN gomb alá!
Mondom én, a Homo Sapiens nemrég még gondolkodo lény volt. Nemrég, mondom. Értettétek-e? :-D
U.I. Ja! Jut eszembe, iOS11! Igen, Jobs még Homo Sapiens volt. Erre mérget veszek. De a többiekre nem.
2017. dec. 18. 22:08
12/15 anonim válasza:
:D Nagyon jó kérdés. Csak azért, mert így nem perelhetszt, hogy ellopták az adataidat, mert hivatalosan is beszopod a kukit. :D Gondolom pár értelmes emberszabású, gondolom az USA-ba, pereskedett emiatt, és jogilag így szabályozták, tehát bezárták a kiskapukat. Ezért kell állandóan beszopni a kukit :D
13/15 A kérdező kommentje:
Az USA-ban müködő oldalakon nincs ilyen kuki varning. Ez valami EUs marhaság, valószínüleg Brüsszelből.
2017. dec. 19. 07:50
14/15 anonim válasza:
Ez felháborító! Állítsuk meg Brüsszelt! :D :D A fejemet rá, hogy ez mögött is Soros Gyuri bácsi áll :D :D :P :P
15/15 A kérdező kommentje:
Állitsuk le a kukikat!
2017. dec. 20. 07:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!